Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

iPaper aplikacija, postoji li to za download?

elitemadzone.org :: MadZone :: iPaper aplikacija, postoji li to za download?

[ Pregleda: 1938 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

blaki
Kraljevo

Član broj: 9616
79.101.191.*

Sajt: Kraljevo

+14 Profil

icon iPaper aplikacija, postoji li to za download?15.03.2008. u 09:14 - pre 208 meseci

Pozdrav svima,

U zadnjem broju PC Chipa procitao sam jedan sturi prilog o iPaperu. To je mogucnost pregleda dokumenata u formatu knjige, novina ili neceg slicnog (ako sam dobro shvatio), sa mogucnoscu dodavanja flash animacija, zvuka i slicnih stvari. Jasno mi je otprilike da je to za pregled na web sajtu (internetu) i nasao sam neki sajt koji ovo podrzava, uplodaujes fajl recimo .pdf i on ti to isto prikaze u obliku iPapera.

Sta ja zapravo zelim da uradim. Zelim da imam aplikaciju na svom racunaru (kao sto je to npr. Acrobat za .pdf), kojom mogu prebaciti neke svoje fajlove (konkretno u jednom direktoriju imam uputstvo za Visual Basic, koje ima 20 .pdf fajlova), u format iPaper, naravno da ih sve stavim na jedno mesto i da onda na taj nacin citam listajuci kao knjigu, na svom racunaru.

Dakle pitanje iz naslova moze li se ta aplikacija, sucelje (ili kako se vec zove) negde download-ovati, instalirati i onda koristiti na opisan nacin???

Hvala unapred na odgovorima

blaki
Druže Tito skrenuli smo s puta, sad nas jebe i Kurta i Murta

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: iPaper aplikacija, postoji li to za download?

[ Pregleda: 1938 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.