Pljujete golfa samo zbog cene. Da ga daju u fulu za 15k niko ne bi ni pogledao druge aute.
Auto ima bolje vešanje, upravljanje, motor i menjač od svih u klasi. I onda lik iz autobilda, kao i većina ovde na forumu, kaže: Pa sve je to tako, ali u tojoti dobijete sve to samo malo lošije, ali dobijete navigaciju, mp3 radio, kožni volan i menjač i neke pregradice i još gomilu opreme (u smislu komfora), a za 3000e manje, i onda je kao auris bolji auto. Ja sam malo glup, pa mi nije jasno.
Tojota jeste isplativija kupovina, ali bolji auto po voznim karakteristikama nije. (a zbog voznje se valjda kupuje auto, a ne zbog mp3, dvd, kože i ostalih gluposti. bar ga ja zbog toga uzimam)
Bolja kupovina od nove tojote auris bi po meni bio polovan golf 5 2.0 gti ili tdi, u totalnom fulu. Što i može da se nadje do 20k.
http://suchen.mobile.de/fahrze...=&lang=de&pageNumber=3
Kad kia, tojota ili hyundai naprave nešto ovako, onda možda i počnem da razmišljam drugačije.
A to koliko je on (čika iz autobilda) auta vozio uopste nema veze kako će da oceni neki.
Ja sam provozao ferarija, pa šta sad treba da pričam kako ni jedan drugi auto ne valja i nije dobra kupovina.
Jeremy Clarkson (top gear) je provozao isto milion auta, čovek hvali engleze (rovera, jaguara i aston martina) samo zato što ih on lično voli i zato što je englez, iako ima i boljih auta na trzistu, a i on sam vozi mercedesa. Ko je tu lud sada

Po tvom - ako on kaže da je nešto bolje od nečega, svi treba da mu verujemo zato što je vozio milion auta.
Svako brate ima svoje mišljenje i filozofiju.
Kada kupujem auto, kupujem ga za sebe, a ne za nekog slepca iz autobilda ili ko zna odakle koji ga je provozao dva kruga na stazi.
Ne znam šta bi me nateralo da kupim nov auto u c segmentu kada za te pare može da se uzme polovan, za dve klase veći i bolji, ili u istoj u fullu, ali ako treba... ..
[Ovu poruku je menjao bakara dana 14.02.2009. u 20:41 GMT+1]