Citat:
ajorga: PowerBG,ako zanemarimo pricu o sigurnosti,kakvi su drugi utisci,kakva je voznja,dali dobro ide,ako je bio dizelas dali je bucan motor,potrosnja...idt.
Eh prijatelju.....rekao bih ti ja sve kada bih mogao objektivno. Sobzirom da sam ja uzeo auto u petak a slupao se u utorak, nerealno je ista reci jer nisam bas imao mnogo vremena da provedem sa njim. Ali onako ukratko koliko sam se vozio za tih cetiri dana, a to je oko 500 km kojih sam presao mogu reci sledece. Auto je bio znaci S40 2.0 136 hp benzinac, u koji je ugradjen plin. Covek koji mi ga je prodao je rekao (naravno svaki ciga hvali svoga konja) da potrosnja ne prelazi 10 litara plina na otvorenom. Ako je to istina to je barem za mene jako prihvatljivo. O udobnosti automobila necu trositi reci, pogotovo sto sam iz Yuga 55 presao u S40

Jako stabilan na putu, u rukama (a kako i ne bi kad je prazan 1330 Kg), uzasno startan, i kad sam isao malo boljim putevima malo ko me je pretekao (doduse nisam zaista preterano brzo vozio).
Sto se tice buke u kolima.....NEMA JE !!!
Mogu da sapucem sa suvozacem i nista se ne cuje osim nas.
Auto je inace 1996 godiste (bio)

Ovih dana treba da izadje procenitelj stete pa da vidim hoce li proglasiti totalku ili ce se bakcati sa opravkom.
I samo jedna mala recenica za popovicvl....slazem se da dosta automobila ima danas jako veliku sigurnost...ali iskreno ne znam koji se jos automobili prave od pocinkovanog lima.
Usput prikacio sam sliku koja je izasla u novinama dan posle udesa. Levi auto je moj volvo a desni je tojota korola koja je presla u moju traku. Kazem slazem se sa tim da dosta automobila ima veliku sigurnost ali sumnjam da bi i jedan posle frontalnog udesa imao citavu kabinu, neiskrivljen krov (sto je odlika frontalnih udara) pa cak i neiskrivljene felne alu (iako me je u tu stranu udario)
Neka ova slika posluzi ljudima koji je pogledaju da se strasne stvari desavaju u delicu sekunde i da ja kao 10-to godisnji i iskusan vozac nisam stigao da reagujem ni milimetar.
Ne brze od zivota....