Nisam ni ja imao preteranih problema do nekih 110.000. I moj "servis" je bio ovlašćeni. Pročitaj post koji je linkovao kolega X-Files, pa ćeš razumeti.
Nego, da ne kvarim, nek' je sa srećom.
Citat:
sasa022: ...i kod auta ima losih "komada" i na zalost ti si dobio jedan takav los komad.
Skupo plaćeni, full opremljeni loš primerak. Voleo bih da mogu tako da opravdam to, ali ništa slično mi se nije desilo ni sa jednim drugim autom. Pa, ako hoćeš, ni sa ruskim automobilima, koje sam vozio. Osim toga, gospodin BioSQUAD je prvi od koga čujem reč "prezadovoljan" u istoj rečenici sa pomenutim autom. Ja nisam ni tvrdio da takvi ne postoje, ali statistika je statistika... možda laže, ali kad od 5 vlasnika upoznam samo jednog zadovoljnog, pogodi koji je procenat zadovoljnih?
Tu onda više ne važi priča "loš primerak", jer se kod njih "loši" štancuju na posebnoj montažnoj liniji, u malo više primeraka.
Što je najgore, jedan od vlasnika znatno skupljeg auta iste fabrike, preskupog 607 2.2HDI imao je još zanimljiviji peh. Njemu nije radilo ni ono što je kod mene bilo odlično... motor mu je doslovno pukao čim je istekao garantni rok (raspuk'o se blok... za nepoverovati). A rekao mi je da je čuo za bar još jedan sličan slučaj.
No nebitno, mene ta priča više ne interesuje, osim kada vidim da nekome zasvetle oči od uzbuđenja, pa rešim da podelim bolno iskustvo. Bilo, ne ponovilo se.
Pozdrav