Čitam danas BLIC pa ne mogu čudom da se načudim ! Sve biser do bisera !
Sa željom da ova tema vremenom preraste u TOP temu, poput "Zakon Fotka", "Jako dobar vic" ili "EliteSecurity Biseri" prilažem dva screen shot-a.
Nesvakidašnji opis potpuno smrskanih automobila
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
Posle naslova da je pogunulo 30 ljudi, sledi objašnjenje da je poginulo gotovo 20 ljudi u ratu koji je odneo 4.500 hiljada života. Valjda pisac zna šta je 'teo da kaže !
Nagradno pitanje: koliko ljudi je poginulo u ratu koji je odneo 4.500 života ?
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
If there's ever a time when I've matured to the point that I don't want to look at camera-phone-titties, go ahead and bury me in a shallow grave by the railroad tracks.
ma daaj,
blic sve vise lici na svet i zonu sumraka
inace, ajde sve, al sto mi idu na zivce sportski novinari.
sve pucaju od bombasticnih nalova i nikakvih tekstova, al kad se jos potrude da se informisu ...
primer: malo stariji tekst - http://www.blic.rs/blickomentar.php?id=1821
Citat:
Saša Radojević... Bilo bi nepošteno ne naglasiti nepristojnost francuskih realizatora prenosa Rolan Garosa. Prilikom intoniranja himne „Bože pravde“ na ekranu smo videli srpsku i nemačku zastavu. Bez obzira da li je to bila neozbiljnost, aljkavost ili loša namera, paranoja je uspešno pothranjena.
Napomena: Prikazana zastava je bila belgijska, a ne nemacka i sasa je propustio da u kadru vidi da se belgijska zastava spusta dok se srpska podize, simbolizujuci smenu pobednica turnira.
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"
Deep|Blue: ma daaj,
blic sve vise lici na svet i zonu sumraka :)
inace, ajde sve, al sto mi idu na zivce sportski novinari.
sve pucaju od bombasticnih nalova i nikakvih tekstova, al kad se jos potrude da se informisu ...
primer: malo stariji tekst - http://www.blic.rs/blickomentar.php?id=1821
Napomena: Prikazana zastava je bila belgijska, a ne nemacka i sasa je propustio da u kadru vidi da se belgijska zastava spusta dok se srpska podize, simbolizujuci smenu pobednica turnira.
A što Đokovićev tata upada u televiziju i bije novinare to je onako usput. I to zato što se usudio da kritikuje igru njegovog sina.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
filipe, rileeeeeeeeks, pa to je kurir! Pesnicke slobode, a i neciji mali mora da se uci paintu, jel tako?!?!
If there's ever a time when I've matured to the point that I don't want to look at camera-phone-titties, go ahead and bury me in a shallow grave by the railroad tracks.
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"
Mda, a ja se cudim kako pojedini pljuju po kopirajtu i traze dzaba softver za sve jer zaboga, mora jedanaestogodisnji mali bata da ima najnoviji fotosop!
@Rumpletstilskin
jeeeeees bogati ali ovaj put looooolcina
sto je najsmesnije,zamislite neku babu cita kurur i ne provaljuje,kaze sto ima lepu kosu...#$%
pa...pretrazivac je onaj sto pretrazuje (u ovom slucaju) internet....
browser je program koji ocitava (malo glupo zvuci) sajtove...tj pregledac...tj program koji pregledava sajtove...on ih ne trazi ...
tako da jeste biser...
Pretrazivac ili ne, nisam znala da se mozilla speluje s dva z i jednim l :)
Citat:
ako je u pitanju beta verzija, znači probna varijanta koja ima i nekih grešaka, Google je napravio brz i jednostavan veb pretraživač koji je postao ozbiljan konkurent Mozzila Firefoxu i Internet Exploreru. Google Chrome je trenutno dostupan za Windows Vista i XP operativni sistem, ali Google planira da svoju ponudu proširi i na Mac i Linux platforme, mada nije naveden rok kada će se to desiti.
Evo najnoviji sa sajta b92 u vesti o napadu Torcide na kosarkase C.Zvezde:
"Crveno-bele su na aerodromu obezbeđivala tri policajca, da bi njihov broj nakon ovog incidenta bio gotovo udvostručen." http://www.b92.net/sport/kosar...01&dd=20&nav_id=340327