Masina ima 1600 obrtaja,senzor opterecenosti,osvetljenje bubnja,tri displeja,prohromski kazan,dozirnu posudu sa 4 komore(ona zadnja je za so i njeno punjenje se opciono aktivira).Da dodam i da je iznutra zvucno izolovana ("Super Silent").Masina je donesena iz Nemacke kao neispravna i kao takva je kostala 45 eura.Imala je problem sa bravicom na vratima i sa elektronikom motora.Posto je musterija odustala od popravke ja sam otkupio ovu masinu po istoj ceni pa imam par pitanja u vezi nje.
Pored srednjeg displeja pise "Restfeuchte" i "Beladung" i obe vrednosti su izrazene u procentima.Koliko sam se snasao za prevod,Beladung je procenat opterecenosti(punjenja) i ta vrednost se menja u zavisnosti od kolicinje vesa.Medjutim,ne znam sta znaci Restfeuchte?Vrednost za to se ne menja u toku pranja,ali se menja kod selekcije programa i ima samo tri vrednosti (32,43 i 44)
Drugo pitanje je malo komplikovanije.Na ploci,pored jednog od displeja se nalaze dve diode.Pretpostavljam da je jedna predajnik,a druga prijemnik(jedna je sivkasto plava,a druga crna) i rekao bih da imaju ulogu nekog senzora,ali ne znam kakvog..?