Laki_Gen: Put je prohodan, javili na TV.
Mozda sam ja malo naivan, ali sam ja nekoliko zima boravio u At, uglavnom je uvjek bilo snega i uvjek je autoput bio pun mehanizacije koja je cistila snjeg i nikad ga nisu zbog snega zatvarali. Ne znam tacan podatak koliko autoputeva oni imaju i dal' su neki drugi zatvarali (ovo je A1), ali ja nisam video.
Kod nas napada sneg i zatvori se jedini autoput u zemlji.
Koliko god jako sneg padao, ako imas "grtalice" koje idu i sklanjaju ga sa kolovoza i pri tome imas saobracaj koji se aktivno odvija, stvarno ne znam kako bi ga to zatrpao, da automobili i kamioni moraju da stoje.
To sto se desavaju saobracajne nesrece je nesto drugo. To se desava svuda po svjetu, klizav kolovoz, nepazljiv vozac i karambol. Desava se i kada nema snega, pa se zatvori deonica puta.
Da neko zatvori autoput zbog smetova, e to je vec malo mnogo cudno. Cak i za nas.
Najjace ce biti kada kazu da nisu imali nafte ili nesto slicno.
Nije mi jasno kako neko moze da kaze kako su putari dobro radili svoj posao i kako je to sluzba koja je medju najboljima u Srbiji, kada jedini autoput ne mogu da odrze prohodnim, da ne pricamo o ostalim putevima. Ej bre, autoput.