Ja mogu bez računara 10-tak dana, pa čak i mesec dana. Najjača mi je bila partija šaha prošle godine kada smo drugar i ja igrali u sledeće uloge: drugar se neće kupati prva 3 dana na moru (igrali smo dan pred njegov odlazak u Bugarsku), ja neću koristiti računar 10 dana. Pogađate ko je dao 2,5 ispita u septembarskom roku 2002.
Zanimljivo je da uglavnom gubim vreme za računarom. To ne važi u slučaju kada pišem neke radove ili kada tražim nešto na net-u. Posle godinu i kusur dana traganja (iskreno da vam kažem, jedva da sam 5 puta tražio za to vreme) našao sam solidan kompajler (lcc32) za C. Koliko sam video, ne bi trebalo da ima problema ako na njemu rimenjujem gradivo iz knjige "programski jezik C" iz 1992., iako imam problema sa najprostijim programom: Hello, world
. Mozda ne radi jer sam umesto "Hello, world" stavio "Dje si, covece". Moraću da pogledam po ES-u šta bi trebalo da uradim po ovom pitanju (ne, neću da igram ruski rulet).
Gubite li i vi vreme za računarom ili uglavnom radite na njemu? Ja pokušavam da zaradim malo parica od rada na njemu.
Žena u krevetu i vino na stolu nikako ne smeju da čekaju. Jer, vino se greje a žena hladi.
-vinolog