Iako mislim da ste u načelu u pravu u vezi Facialbooka, mislim da je ovo sa readwriteweba jedna dobro odrađena fora koja im je donela instant popularnost.
Naime, jednog dana mi se u rss readeru pojavilo nekoliko feedova koji su svi pričali istu ovu priču i linkovali ka readwritewebu. Otišao sam tamo i zatekao 7 (sedam) komentara, onih prvih koji i danas stoje tamo. Iz nekog razloga već tada je stajalo ono boldovano obaveštenje i kako sam naveo, već tada je krenula da se aktivno širi priča o navali likova koji ne znaju gde su. Sedam komentara dakle, a kao da ih je bilo 700.
Možda i jeste moguće da ljudi koji Facialbook login traže preko Googla umeju da ostavljaju komentare na blogovima ili čak popunjavaju web forme i pišu urednicima ali meni ovo sve pre liči na jednu odlično odrađenu viralnu kampanju kojom je readwriteweb drastično povećao svoj visibility na webu. Jer uvek je popularno pljuvati ostale neznalice.
Što, kako sam rekao, uopšte ne menja činjenicu šta je FB i ko su mu pretežno korisnici.
Nakon velike svetske katastrofe, Srbija će biti u prilici da povrati Kosovo i Metohiju