popovicvl Popovic Vladimir Sr.Mitrovica
Član broj: 123486 Poruke: 393 *.adsl.eunet.rs.
|
Stilo bih uzeo samo poele redizajna tj. 2005. i mladje,bas zbog kvaliteta.Vozio sam se u nekoliko Stila i svi su imali pobesnelu eletroniku i iscepane tapacire.Nekako taj auto je kocija.Posle 2005. poradili su dosta na kvalitetu pa moze uci u neki moj izbor.Posebno trovratna karoserija sa novim 1.6 (105 KS) benzincem koji je uzet iz Astre H.
Slicna prica je sa francuzima...
Lacia Lybra je nevidjeno ruzan,ali veoma udoban i prefinjen auto.
Uglavnom orijentisem se na kupovinu auta iz redizajna.To se vidi na mom Focusu koji je '99,
a neki iz redizajna ('01 i mladje) koji je nebo/zemlja odnos na svakom detalju.
Bolji lim,bolje vesanje,EURO 4 motori,bogatija oprema,lepsi i kvalitetniji tapaciri,bolja svetla,bolje kocnice i td td td.
Tako da Focus 2004. 1.6 B sa manje od 80.000 Km + nove komplet kocnice, nove gume, veliki servis = dugo dugo zadovoljan.
Od delova mogu da ti nabrojim sta sam menjao do sad...zadnji amortizeri oko 100 E, komplet prednje i zadnje kocnice oko 150 E,
lamela, ulje menjaca i ugradnja 100 E, komplet lezajevi oko 100 E, trap oko 50 E. Vozim ga preko 4 godine sa 80.000 do sad 160.000 Km
i redovno ga odrzavam.
Mali servis: ulje + filter oko 3000 din, veliki servis sa originalnim delovima: kaisevi,filteri goriva,klime,ulja,ulje,svecice,ruke oko 250 E.
|