Ma rodjen sam ranije. Kada sam ja studirao na ETF-u su jos bili racunari sa busenim karticama. U medjuvremenu se pojavio net, pa eto i ja naucio ...
Nisam genije, samo imam cerku od 13 godina i znam da ne umeju ni dupe da obrisu. Doslovno...
U tim godinama su devojcice jos razvijenije i jace od muskaraca. Oni , sa svoje strane imaju hormonalnu blokadu i u zenskom drustvu ne umeju da pricaju ili se prica zavrsi na 2 reci. Kakva su im seksualna ispoljavanja? Decak se na odmoru zatrci i u prolazu je lupi po dupetu. Onda na pristojnoj razdaljini prica kako je dobro dupe. Ona, ako je decko ok, namesti stav, ako nije , doceka na pesnicu. Onda b'idne krvavo i ja popijem kaficu sa direktorom skole.
Postoji i suptilniji nacin ... razgovaraju oni tako o seobi Srba kad neki bezobrazni decak gurne druga na nju. Da ne padne , on se rukama amortizuje na njenim grudima. Onda se okrene, pojuri druga i na sigurnoj distanci padne prica kako su joj dobre grudi...
I zaista, ako ti zena dosadila, sponzorisi nesto od 20 godina, mani se dece.
U padu jednog carstva stradaju svi, tako je uvek bilo, tako će biti i sada. Verovatno će posle svega ovoga
biti formirani neki novi blokovi, nova uređenja. A mi? Eh, a mi..