Crade, "Ono što morate da znate!!!!!
Ako želite da zamenite proizvod koji je ispravan, morate da znate da to isključivo zavisi od dobre volje prodavca." Izvor:
www.bgpotrosac.org.rs "
Za neispravan, koliko ja znam 5-6 slučajeva, se uvek od prodavca dobijao novi (u Metrou sam pri kraju garancije doneo mini pekaru gde su dali novu bez obzira što je u međuvremenu poskupela, u Tehno... nekom sam vratio rešo sa jednom ringlom koji je posle 3 dana i 5 kafa požuteo od temperature) i to bez bilo kakvh dodatnih potpitanja i sumnjičenja ko je to priklučio i da li je on stručan za to. Da li je to njihova dobra volja bila? Ne verujem. Tako se na zapadu posluje.
A ova odredba
Citat:
rewqrewq: Ako Vam je cilj da lažete prodavce i "kradete" neću da odgovaram na temu (reče jedan da vraća jer je našao jeftiniji, jok donesi ga kući pa imaš fore 15 dana da ili nađeš jeftiniji ili da ti taj ostane) .
Nije mi jasno kako neko reče "samo sam uključio ploču"? Ako si povezivao kabal na ploču SAM, tog trenutka prestaje da važi garancija! To same da radi onaj što ima pečat, PIB i sl. da SME (ume) to da radi. Tako je kod ozbiljnih firmi. TAKO I PIŠE.
Ako je kabal bio ugrađen kad je ploča kupljena i ti samo uboo u zid pa crkla, onda imaš pravo da je vratiš!
Ako se već pozivate na Zakon, platite državi porez svaki put kad uradite "sam svoj majstor" kao što se radi, recimo, u USA!
će posebno oduševiti prodavce. Na celom Zapadu (u koji se toliko kunemo) je tako, samo kod nas je prodavac slatkorečiv i kad platiš i odneseš robu, onda garancija ne važi. Tj važi, samo ne možeš da je u svom životu isteraš.
I zaista, za priključenje ploče je potrebno 3 fakulteta i 2 doktorata. One šeme i uputstva su sigurno greškom stigla sa uređajem i služe da se zove majstor koji će za 10 minuta posla uzeti najmanje 20evra. I dati fiskalni račun za uslugu (kad smo već kod poreza).
U konkretnom slučaju (ploče) uređaj je pokazao neispravnost pri upotrebi u prvih nekoliko dana. Falična roba, zameniti.
A za prodavca bi bilo najbolje da kupac kupi novu ploču kod njega ponovo, po mogućstvu istog proizvođača i isti model kako bi obojica proverili (za pare kupca) da li je cela serija loša ili samo pojedini primerci. I kad ta druga crkne kao prva da zaključe da je "nula nestabilna pa ploča (i pored svoje zaštite od pregrevanja i svakakvih maltretiranja) dobija odmah ni manje ni više već 380V" ili bilo koji drugi kvar za koji garancija ne važi. Jeste da to stanje ne smeta nijednom uređaju u kući i da sve radi normalno, ali ovo je ploča renomiranog proizvođača pa nije projektovana za ... Nije nego.
Opšte poznata stvar oko elektronike je da ako ima bilo kakav problem on se manifestuje u nekoliko dana korišćenja. Posle desetak dana korišćenja, elektronika se neće pokvariti verovatno nikad.
Toplotna pumpa vazduh/voda Meeting MD50, 18KW, bafer 1000 l, panelni radijatori
270m2, zid 25+5+15, 15cm mineralne vune na tavanu, prozori 2/3PVC, 1/3drvo