Kao prvo ja na AstriG uopste nemam u ciframa temperaturu vec u podeocima, hladan, radna tempretura, pregrejan, ne interesuje me uopste dal mu je radna tempratura 80 ili 92c, ali itekako vidim kad mi zalepi termostat i vidim kad krene preko radne temperature. Ako je radna temperatra veca samo se uskladi skazaljka, ne ukine se instrument.
Da se ne lazemo, moronizacija automobila se aktivno desava jos od uvodjenja automatskog menjaca koja je na puteve dovela sve one za voznju nesposobne koji nisu mogli da usklade koordinaciju ruke i noge, jedno po jedno iz vozila se uklanjanju sve funkcije koje zahtevaju upotrebu vise od dve ganglije dok nam na kraju i brzinomer ne ukinu i zamene sa bljestavim crvenim svetlom i iritantnom zvucnom signalizacijom.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić