Zanimljivo, i ja imam slican problem trenutno. Pre 20 dana sam zamenio emajlirani bojler od 80L (jer je kazan procureo) prohromskim bojlerom INOX (isto 80L). Meni je temperatura podesena na 2/3, bojler je ukljucen non-stop, a kada kazaljka na termostatu dodje do pola lampica se iskljuci. Takodje, bojler mi par puta u toku dana "pishti" na momente kada je ukljucen. Cesto se chuje "pisak" i kada na slavini odvrnem toplu vodu.
Trazio sam malo po netu i obicno kazu da bojler pishti kada se uhvati kamenac na grejachu ili kada je potreban jachi ventil zbog pritiska u sistemu. Medjutim moj bojler je nov, tako da tesko moze biti kamenac, a stari bojler nikada nije pishtao, tako da sumnjam da je i do pritiska.
Chak i da je razlog pihstanja nesto od toga, zasto mi tako slabo greje vodu? Bukvalno ne uspevam da se okupam. Tople vode zagreje za nekih max 15 minuta kupanja. Stari bojler je je bio podesen na 2/3 i mogao je bez problema da izgura skoro pola sata kupanja. Jel ima neko pametan predlog sta bi moglo biti u pitanju?
Hvala :)
Q: Are there really any systems where
void main() doesn't work?
A: It has been reported that programs using void main() can crash.
Q: The book I've been using, _C Programing for the Compleat Idiot_,
always uses void main().
A: Perhaps its author counts himself among the target audience.