Vrlo jednostavno. Sam sebi odredjujem sta, kad i koliko cu da radim u zivotu. Od posla (kojim zaradjujem) do svega drugog, zato i kazem "u zivotu". Narocito jer sam imao srecu da je posao nesto sto volim tako da mi nije tesko da radim i po 24h ili vise u cugu. Ali zato kad me mrzi jednostavno ne radim. Desava se i da odlozim termin radi nivoa u igri, ili radi epizode serije...

Mozda cudno zvuci ali je stvarno tako. Sama cinjenica da nemam fixno radno vreme je nesto sto dozvoljava raznorazne varijacije u vezi raspolozivog vremena...
Inace se desi i obrnuto. Studio svaki dan (i noc) pa po nekada nedelju dana i ne sednem za kucni kompjuter (osim pregleda poste i povremeno foruma) niti gledam bilo sta.
Jos nesto, mozda dosta bitno. Ja televiziju ne gledam uopste, godinama. Imam SBB Trio Gold Premium sa dva risivera i svim TV kanalima (valjda preko 150 kanala, nemam pojma tacno koliko) ali pogledam samo tenis kad igra Nole i kad su neki vazniji/zanimljiviji mecevi. Znam dosta ljudi iz mog okruzenja koji televiziju isto kao ja godinama ne gledaju uopste (po neki bukvalno!) i svi oni, zajedno samnom, redovno prate veliki broj serija!
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”