OK, crko je senzor radilice i ta greska je bila prijavljena u dijagnostickom ocitavanju, kad je on promenjen motor je proradio lepo (jes da me je kostala 120e sa nosacem). Problem sa uljem je isto resen, pustao je ulje na gumicama na alu cilindrima. Ispire se sistem sada sa vodom/sodom bikarbonom do ponedeljka pa cemo vratiti antifriz posle, otisao mi je i jedan od nosaca motora i to sam odmah zamenio kad je vec u servisu. U svakom slucaju lampica se vise ne pali i dijagnosticki log je prazan.
Jedino sto sam primetio sad dok sam ga vozio je da mi se spustio ler gas, uvek je bio na 900 obrtaja, sad je na 600-650 i iskreno mi smeta jer trese motor na tom broju obrtaja, kad ga upalim on ode na 900 i ne trese i tu jedno 5,6 sekundi i onda se polako spusti na 600+ i pocne da trese, ono ko golf 2

ili neki traktor. To mi nije bas najjasnije, zar nije ler gas kontrolisan kompjuterski na ovom motoru? Jel ovo znaci da mi je riknuo ECU? Ili je to nesto sto moze da se steluje?
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić