Imam vise problema sa ves masinom Indesit WIA 600.
Problem 1:
Podesim na neki program, npr 1 ili 10 i ves masina isflesira posle 5 sekundi. Samo zuji i blinkaju sve LEDice. Vodu i prasak koji je prethodno uzela, izbaci. Ili isflesira pre ciklusa kada se grejac pali i zagreva vodu, ili uopste ne greje.
Problem 2:
Podesim na program 2 i podesim temperaturu, sve OK. Uzme prasak, vodu, krene da vrti i to je to. Ne prestaje ni posle nekoliko sati.
Ne pomaze ni okretanje programatora na iskljucivanje (nastavi po svome). Kada je iskljucim iz struje, kao jedina opcija koja moze da je resetuje, ona ili je upisala negde dokle je stigla ili je rele zalepio, i nastavi na vrti levo-desno. Ponekad pokrene nesto poput centrifuge na 10tak sekundi i onda nastavi da vrti levo-desno.
Ne verujem da je zalepio rele, jer pamti da li je pauzirana pre gasenja iz struje ili ne (pauzirana na dugme start/stop), znaci upise u kom je stanju ostavljena.
Ovde takodje, ili isflesira pre ciklusa kada se grejac pali i zagreva vodu, ili uopste ne greje.
Problem 3:
Isto i sa programom 7. Pokupi vodu, prasak i krene u nedogled levo desno. S tim sto tad mogu da je resetujem na programatoru i da podesim ispiranje.Pustim je da mi radi 1h i onda je rucno okrenem na ispiranje.
Pogledao sam ostale teme i video da se ljudima desava samo jedan od problema, a ne svi zajedno.
Jel imao neko sve ove simptome ili samo pojedinacne, i kako ih je resio?
Ukoliko sve cikluse pranja snima u neki eeprom, jel ima neki update firmware-a ili da mu napucam custom ciklus pranja