Izvini ali nije moglo. Dok ste sitnili moju buducnost a ja vas trpeo to je jos i prolazilo, ko mi je kriv pa sam trpeo. Sad neka druga ekipa, nalik vasoj i po istim principima samo obojena drugom bojom sitni buducnost mog deteta i pardona vise nema. I poslednja stvar koja nam treba su lovacke price o Bravaru i dalje zaludjivanje ovog naroda kako ce valjda sa mu bude bolje u nekom novom komunizmu, sta li? Jer tad su se gradili mostovi?!? wtf?!?
I nemoj da se vadite vise na tog sa imenom i prezimenom, nije ni on pao sa kruske medj narod, njegova politicka opcija je vasa tadasnja politicka opcija, ja nisam ni imao pravo glasa kad je on dosao na vlast. VI (VASA GENERACIJA) ga je postavila tu gde je bio i u svom infantilnom unitaristickom pro-komunistickom ludilu hrabrila i potpirivala da istraje do kraja u sravnjivanju racuna koristeci zivote vase dece kao monete, kako on ovde tako i njegove i vase "kolege" u drugim delovima zemlje. Ti mozda licno nisi ali to je apsolutno nevazno sa stanovista ucinka vase generacije. Ja razumem da vi hocete da iza vas ostane nesto vise od sto hiljada mrtvih i unistene ekonomije ali to nece proci, svako je onoliko dobar koliko i poslednje sra*je koje je napravio i tako cete i ostati zapamceni kad vec niste sposobni da se sami suocite sa time. Sa obzirom na taj ucinak, vi jos i zivite kao grofovi, primate penzije, otimate i dalje bez posledica sto je imho vise nego sto zasluzujete, pa bi bar red bio da nas postedite lovackih prica. Ono sto je najtuznije je da vi stvarno mislite da smo mi toliko nesposobni da vidimo stvari onakvima kakve jesu i da cemo poverovati u te price o Bravaru?!? Stvarno? Dosta je bre bilo reakcionizma i skakanja iz jednog totalitarizma u drugi, iz jedne propale generacije u drugu.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić