Ma potpuno si u pravu, tako je bilo... Pa 'do skoro' smo isli u Madjarsku po hranu koja je bila mnogo jeftinija nego kod nas... Ali!!! Slovenija je u EU, logicno je da su cene svuda iste, robnonovcana razmena, nema carina, sve je med i mleko... Ispostavlja se da Slovenija ima samo obaveze (kaze mi burazer da moraju svi da odvoje neke pare za Grcku!) a sve investicije su stale, plate su smanjene... Cudo jedno posle toliko godina da ide u Austriju kao mi nekada za osnovne namirnice!!! Kupio je u Frankfurtu Golfa, nema carine ali je tamo Golf jeftiniji 40% neo u Ljubljani!!! Kaze da se izgradilo nenormalno i puteva i objekata, masa stanova, svega ali samo do uvodjenja Evra! Cim su to uradili sve je stalo i to momentalno, u roku od mesec dana! Kvadrat stana je nesto mnogo (oko 3000 eura ako sam dobro zapamtio, u Ljubljani) ali niko ne kupuje nista, a i niko ne prodaje nista jer nema para! I tako... :)
Pozdrav!
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail: [email protected]
Home Page: http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”