Citat:
Zoran Milovanovic: Mali flashback: zanimljivo da vam smeta bogacenje filmske, muzicke, softverske industrije, a ne smeta vam bogacenje osnivaca raznih fajl hostera (torent trekera), zaboravimo u ovom trenutku da se njihova zarada bazira na krsenju autorskih prava.
Niste mi jasni, jeste li vi za kumunizam ili samo za kumunizam ali kako vama odgovara? ;-)
Razumem da su vam ovi omogucili da u svemu tome uzivate skoro pa potpuno besplatno, ali da ne postoje ove industrije ujka bi vam ovi omogucili to.
FBI da mi se sagne. Proteklih nekoliko dana nisam mogao da dodjem do legalnih fajlova koji su mi bili potrebni, a hostovani na MU.
Meni ne smeta bilo cije bogacenje i nisam za komunizam nego za kapitalizam, ali za onakav kakav je bio do propasti SSSR, kad je drzava drzala na uzdi ove "privatizatore" ne ovde kod nas, nego tamo kod njih, a ne za ovaj divljacki koji se sveo na bogacenje nekolicine, nego mi smetaju fasisti koji hoce da kontrolisu ceo svet i svakoga na svetu, pa akd se oni bogate iskoriscavajuci fukaru i animalne instikte sto rade od kad je propao SSSR to je OK, a kad se neko drugi bogati iskoriscavajuci isto to, onda to nije OK. A zasto ovo prvo jeste, a ovo drugo nije, pa ovi se prvi setili da potplate gde treba da se napisu "zakoni" kako njima odgovara. Uz to, najvecima pobornicima "zastite autorskih prava" je jedino autorsko delo koje su uzivotu napravili ono koje stvore kad sednu na WC solju, ali zato znaju da mastiljare i da tutnu gde treba.
Mada bi mi manje smetali da otvoreno kazu da su oni bre fasisti, i da ima bre oni da naprave bolji i stariji svet pa kud puklo da puklo i sta kosta da kosta, kao sto su radili drugovi u proslosti, sa sve Hitlerom i Staljinom, nego sto pokusavaju da mi prodaju nekakvu smesnu pricu o nekoj slobodi, pravdi i "zakonima" i kako je njih neko ugrozio i pokrao, sve drndajuci nekakav "patriotizam" , kao i svaka fsisticka dzukela u istoriji, a ovamo su gori od Hitlera i Staljina. A zasto su gori, pa zato sto se Hitler i Staljin nisu ni pravili da su nekakvi pravdoljupci i humanisti, a ovi su najobicniji foliranti.