Ovo je smijurija... hoćete da kažete da kad čovjek kupuje 20 godina star auto treba da dobije garanciju i treba prodavac da mu popravlja auto ako se nešto pokvari?
Otkud znate da je prodavac znao da će se menjač pokvariti?
Vraćanje auta starog 20 godina posle 15 dana vožnje?
U slučajevima kad se desi veći kvar odma posle nekoliko dana obično može prodavac da pokaže dobru volju i da snosi pola troškova popravke... ali to se dešava veoma rijetko...
Pregledao je vozilo i isprobao, žao mu je bilo da plati majstora isto kao što mu je žao bilo da plati majstora kad se auto pokvario nego je otišao na kanal kod komšije koji je postavio temu na internetu... Sad mu je žao da kupi drugi menjač... Da sam mu kojim slučajem ja prodao tog golfa rekao bih mu: "Popravljaj sam svoje auto".
Pa i čovjeka koji je juče izgledao sasvim dobro može srce da zvekne a kamoli stari auto da mu se pokvari motor ili menjać...
Ako je htio garanciju trebao je da uzme novi auto ili o tome da se dogovori sa prodavcem prije kupovine...
Da je meni neko prodao auto koji bi odma sjutra imao kvar menjaca nebi ni zvao prodavca da ga obavjestavam o tome.
[URL=https://instagram.com/autocentarbmax?
igshid=19lyomje5do6p]
auto centar B-MAX[/URL]