Nije losa zivotna filozofija posmatrati stvari jednostavno i jednostrano. Manja je nervoza..
Jeste, vladd malo preteruje, istina da bi osvetlio problem, ali takodje je vladd godinama na forumu bio pljuvan, od pre krize, da izbije nekima iz glave "dobru kasniju prodaju" pri odabiru polovnjaka..pa nije uspeo..u vecini..
I sada Vi, meni tvrdite, da ovih 60% forumdzija, koi su natprosecno pismeni, a mastaju o "dobroj preprodaju" svog kupljenog vozila, a zarad toga su birali fordove i opele karavane(nisu me ubedili da je zbog jeftinih delova), i savetovali mnoge da ne kupuju Alfe

, sada NAPRASNO pristati da se odreknu 30-40%trzisne cene..
Mozda deluje nelogicno..ali me dugogodisnje iskustvo uci da nista nije nelogicno, pogotovo kada se odluke kuvaju u ljudskim glavicama.
Kada je pocela punto akcija, u mojoj okolini, pokupovano je 20-30 puntica, i to ponajvise od ljudi koji su kmecali da "nemaju ni dinara" i tesko zive..i nadalje pricaju istu pricu..muce ih krediti..
Znaci, veci deo zivi nenormalno, a manji deo bahato. U takvom sistemu tesko da moze da zazivi (nekakva) normalna varijanta, pogotovo ako je parcijalno primenjena..
Poz