Flo33 Slovenija
Član broj: 137113 Poruke: 750
|
@nemanja, ja sam mislio da imaš neko saznanje konkretno da se dešava u Ce :) većinu si u pravu, s tim da moraš znati da je ce poprilično veliki region, i da procentualno najviše bosanaca živi u toj regiji Ce /Velenje (mala bosna). Zato ti se i čini da je svaki drugi auto na autoputu celjskih tablica.
Za placeve se slažem, i sam sam doživeo pokušaj prevare tj lažnog informisanja o vozilu. Ali moraš izuzeti placeve velikih kuća (a2s, selmar,..) koji uglavnom drže do ozbiljnosti. Koper je dobra preporuka, s tim da dosta njih izbegava primorska auta zbog soli, i zato što su sva iscukana (ala Italija stil vožnje i uske ulice i parkinzi).
Za 3k € teško da možeš dobiti sve da odgovara kriterijumima. Ja bih, iako si naglasio da nećeš alfu baš išao u tom smeru i pogledao kakvu 147-156 dizela. Razlog je upravo taj što ar nije cenjena, i može se naći dobar auto za male pare. Pogledaj po kakvom alfisti forumu.
Dao bih primer poznanika, ima 156 sa puno opreme, auto je u fenomenalnom stanju, jer ga pazi i mazi više od žene, hteo da ga proda da bi uzeo 159, i smešne ponude je dobijao, i odustao je, još ga ima. Da mu je ko dao 3k mislim da bi otišao, jer je zagrejan bio z 159.
A tebi je više od modela i opreme bitnije stanje vozila.
Izbegao bih clia, pola, megana, iako su jeftini, upravo zbog toga što ih namenski kupuju jeftine da što manje ulazu i ako crkne šta veće ne bude im žao da ga daju za par sto eura. Lp
|