Dobio sam veceras od prijatelja original disk Diablo 3, ali imam problem sa instalacijom.Kljuc koji dolazi sa igrom je on vec iskoristio i samim tim ja ne mogu da ga koristim.Ima li neki drugi nacin da instaliram igru kod sebe na racunar sa vec upotrebljenim kljucem?Bicu zahvalan za bilo kakvu sugestiju.
Verujem da postoji neko resenje, jer je ovo situacija kao da sam kupio drugi racunar i da na njega zelim instalirati D3 koji sam vec platio.Uz igru dolaze 2 gust pass kartice od kojih sam iskoristio jednu da bih pokrenuo D3.To je starter varijanta koliko vidim.Do sada sto sam igrao, prilicno lako ubijam neprijatelje a moj health bar skoro da je netaknut.To bas i nije neki izazov.Zato i pokusavam da nadjem resenje za ovo full izdanje koje sam dobio.
Sam instalacioni disk je totalno nebitan, full verzija igre se moze preuzeti sa blizz sajta, potpuno besplatno.
D3 je online igra i zahteva aktivnu internet konekciju za igranje.
Ako imas battle.net nalog sa placenom igrom, mozes je igrati sa bilo kog racunara. (u istom trenutku samo sa 1, naravno)
Nazalost starter/trial igre su bas to, teaser kako bi kupili full verziju.
Ako je neko iskoristio kljuc, mozes od njega da trazis user/pass i da se igras, ili da kupis jos jednu kopiju igre.