Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat

elitemadzone.org :: MadZone :: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat
(Zaključana tema (hardlock), by Gojko Vujovic)
Strane: << < .. 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 325757 | Odgovora: 1666 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

2012 v2

Član broj: 327278

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 20:30 - pre 125 meseci
Poslednje koje sam postavio, ali neka bude prvo za odgovaranje. To bi se skraceno zvalo LIFO. (Last In, First Out (LIFO))

0

Lacika.1991
Laslo Molnar

Član broj: 147078

+346 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 20:39 - pre 125 meseci
Au nemoj u stackovanje,zbuniće se :D

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 20:54 - pre 125 meseci
Nece se zbuniti, pobegao je.

Izbegavace odgovor, lagace da ne zna da cita, krivice uciteljicu sto ga nije naucila kako se pisu svih 30 slova.

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 21:34 - pre 125 meseci
@vladd

Mnogo si dosadan, tim svojim smajlijima i velikim slovima. Pisi ber normalno kako se pise, nemoj da budes kao Bora ili ovaj njegov jos gluplji drug Sale

0

Bora Radar1

Član broj: 327078
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+9 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 21:45 - pre 125 meseci
Vladd,
Službeniče foruma zato se tako nadmeno ponašaš i sto puta pišeš iste gluposti,sebi dozvoljavaš da ne odgovoriš na pitanja.Ovog puta moraćeš dati jasan odgovor.
Tvoj današni odgovor je potpuni promašaj,traba da ogovoriš za američki i moj. Da jasno opišeš konstrukciju,napajanje i kako radi jedan i drugi tj.kako uništavaju korov i insekte. To što si napisao su samo neki detalji i to ne povezani. Za dokazivanje treba da se jasno vidi da li je učinjen falsifikat ili je to tvoja izmišljotina,zato je merodavan detaljan opis.Čekam brzi odgovor.
Bora Radar

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 21:57 - pre 125 meseci
@Bora Radar1

Je li robotu, da li su te naucili da dodajes fajlove uz svoje poruke??

Je li robotu, gde se izgubio onaj tvoj drugar??

Robotu, da li tvoja ultrazvucna przilica moze da izprzi jaja?

0

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
Član broj: 191820
*.dynamic.sbb.rs.

+2296 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat22.01.2015. u 23:47 - pre 125 meseci
Citat:
Bora Radar1:
Ismejavate moju WC ŠOLJU SA 6+ RADNJI,da se ljudi nakon upotrebe operu mlakom vodom,na lak način.To je korisno za devojke i žene da izbegnu rak grljića materice.

Evo, dobismo jedan od odgovora, jedan od borinih pronalazaka jeste WC solja. Medjutim, vidi se da lazni pronalazac Borisav Krajcinovic ne moze da napise ni 2 recenice a da ne pokusa neku prevaru. Ovde se tvrdi ni manje ni vise nego da se UPOTREBOM NJEGOVE WC SOLJE MOZE ELIMINISATI JEDNA OD NAJCESCIH ZENSKIH BOLESTI (sefe, sad si na redu da kazes ono za velika slova). Multitalentovani genije dokazao je da on nije samo strucnjak za fiziku i elektrotehniku, vec i za medicinu, odakle tvrdi da se polno prenosivi virusi mogu eliminisati tako sto se malo zaperete mlakom vodom pre i posle seksa na multifunkcionalnoj WC solji?!

Za neupucene ovde su ukratko objasnjeni razlozi nastanka raka grlica materice:
Uzroci nastanka raka grlića materice
Rak grlića materice je posle raka dojke, druga najučestalija maligna bolest među ženama. Humani papiloma virusi visokog onkogenog potencijala, uzročnici su karcinoma grlića. Remećenje ćelijskih regulatornih sposobnosti, nakon višegodišnjeg prisustva virusa u ćeliji, najvažniji je mehanizam razvoja ove bolesti. Od momenta ulaska virusa u ćeliju do nastanka karcinoma protekne do 7-15 godina. Dovoljno dug period da se bolest otkrije na vreme i izleči u početnoj fazi. Kod žena čiji su imunološki mehanizmi trajno narušeni ili kod žena koje dobijaju imunosupresivnu terapiju, period karcinogeneze je znatno kraći.
Svetska zdravstvena organizacija je navela moguće uzroke dramatičnog porasta slučajeva raka grlića materice u zemljama u tranziciji. Među njima su:velike migracije stanovništva, porast broja seksualno prenosivih bolesti, povećanje upotrebe alkohola i opojnih droga, porast broja osoba koje se bave pružanjem seksualnih usluga, loš socio-ekonomski status povezan sa nekvalitetnom ishranom...

Sve do pronalaska ove genijalne WC solje, naucnici su se decenijama pitali da li ce ikada biti moguce izlecenje infekcije Humanim papiloma virusima. Sve metode lecenja podrazumevale su samo otklanjanje simptoma dok je virus i dalje ostajao u telu inficirane osobe. Sve dok se nije Bora Radar super genije i nasmejao se u lice svim tim doktorima medicinskih nauka dokazavsi im da je sve sto treba uraditi sesti na njegovu WC solju!

Sta kazes ti na to sefe, ako se ne razumes u tehniku, mozda se razumes u polno prenosive bolesti?

0

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
*.dynamic.sbb.rs.

+2296 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 00:02 - pre 125 meseci
Dakle, ako sam dobro ukapirao, bora je pronasao svetski unikat mikrotalasni unistivac korova, ali su amerikanci poslali Terminatora da ga ukrade i odnese nazad u 1975-u godinu, gde su ga patentirali pre bore. U tome im je pomogao vladd, koji je terminatoru urucio uredjaj i nacrte, a bori umesto njega dao papirnu maketu koja ne radi. Bora je potom hteo da naprav jos jedan uredjaj koji radi, ali mu problem pravi vladd koji vec dve decenije cuva informacije kao zmija noge o tome da li mikrotalasi rade na jednosmernu i naizmenicnu struju, kao i gde se prikljucuje + a gde -.

+3

šef sale

Član broj: 326754
*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 00:33 - pre 125 meseci
Citat:
vladd
Koju si REFLEKSIJU "spomenuo", onu od podloge?

Refleksiju od k.... rukovaoca, refkeksija je refleksija od svakog materijala tebi uvek nešto nije jasno i sve treba da ti se crta..

0

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
*.dynamic.sbb.rs.

+2296 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 00:34 - pre 125 meseci
A sada ozbiljno pitanje o unistavanju korova i stetocina - koja je svrha pretvaranja elektricne energije u mikrotalase radi unistavanja korova i stetocina, zasto se to ne uradi jednostavno visokim naponom? Naprimer, moji neki uredjaji (ne boro, nisam pronalazac i nisu nikakvi unikati, kinezi to prave na milione), oni sa oko 2.000 V i 2W (neka neko objasni bori koja je razlika izmedju V i W) ubiju gustera kad naidje izmedju resetaka. Onda bi borin traktor sa generatorom 35KV 10KW (sad neka neko ori objasni razliku izmedju V i kV kao i W i kW) mogao da unisti svo rastinje izmedju redova kukuruza i sve stetocine sitnije od krokodila bez ikakvih suvisnih mikrotalasa. Sam uredjaj je dosta jednostavniji, jeftiniji za napraviti, ekonomicniji... Sto je najvaznije, uredjaj od 10kW, dovoljno snazan da ubije 1000 ljudi odjednom, potpuno je bezopasan na samo 1 metar od elektroda! Uredjaj bi mogao da tretira kukuruz viseredno, tako sto se elektrode vezu naizmenicno -++--++--++--. Tako sve sto se nadje izmedju dva plusa ili dva minusa ostaje neosteceno a tu je upravo kukuruz, a sve sto se nadje izmedju +- ili -+ biva sprzeno. Sto je najvaznije, cenim da se otklanja najveci problem - nije potrebno da se pola sata tretira kvadratni metar, kao sa mikrotalasnim unistivacem, vec jednostavno traktor ide, a munje sevaju. Munje i gromovi vece snage bez problema lome i unistavaju ogromno drvece u sumi, pa zasto onda one manje snage ne bi mogle najobicniji korov?

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 01:15 - pre 125 meseci
Citat:
šef sale:
Citat:
vladd
Koju si REFLEKSIJU "spomenuo", onu od podloge?

Refleksiju od k.... rukovaoca, refkeksija je refleksija od svakog materijala tebi uvek nešto nije jasno i sve treba da ti se crta..

Zasto ne odgovoris na pitanja koje sam ti postavio?

Zasto ne odgovoris na poslednja dva pitanja koje sam ti postavio?

Zasto lazes i obmanjujes ljude, a onda bezis i izbegavas da odgooris sta sam te pitao?

0

šef sale

*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 01:22 - pre 125 meseci
Moraćeš ponovo da postaviš pitanje....

0

šef sale

*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 01:28 - pre 125 meseci
Citat:
Darko Nedeljković
Naprimer, moji neki uredjaji (ne boro, nisam pronalazac i nisu nikakvi unikati, kinezi to prave na milione), oni sa oko 2.000 V i 2W (neka neko objasni bori koja je razlika izmedju V i W) ubiju gustera kad naidje izmedju resetaka.

Prijatelju ne diraj ti to zapalićeš se........pusti uništavanje danas svi prelaze na organsku hranu što gore to bolje...

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 02:09 - pre 125 meseci
Citat:
šef sale:
Moraćeš ponovo da postaviš pitanje....

Da li je bas nemoguce da Boru naucis da se sluzi ovim forumom, da bi sad morao da pravis novi forum

0

šef sale

*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 02:23 - pre 125 meseci
Forum mora da bude pregledan i jednostavan za korišćenje, pri tome mora da ima korisničku podršku, mogu ja da pomognem samo neću da se mešam....

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 02:28 - pre 125 meseci
Nisam te ja pitao kakav treba da bude forum i sta treba da ima.

Pitanje je:

Da li je bas nemoguce da Boru naucis da se sluzi ovim forumom, da bi sad morao da pravis novi forum?

0

šef sale

*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 02:43 - pre 125 meseci
Bora već dobro koristi forum nije mogao samo dokument da unese..to je trebalo na početku, tada nisam bio prisutan...neću praviti ništa...

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 03:02 - pre 125 meseci
Citat:
šef sale: Bora već dobro koristi forum nije mogao samo dokument da unese..to je trebalo na početku, tada nisam bio prisutan...neću praviti ništa...

Hoces reci da si ga ti naucio? Ili pokusavas da mi objasnis da je normalno da jedan takav pronalazac ne moze pronaci jedno dugme, da bi prikacio fajlove? Niste se dobro pripremili, trebali ste se bolje pripremiti pre nastupa.

Sto ne budete malo kreativniji sa odgovorima, mnogo su vam debilni, objasni Bori ili mu napravi bolju bazu odgovora.

Ako Bora nije moga da unese dokumenta na pocetku, kako to da ih nije zakacio do dana danasnjeg. Ispasce da je stvarno lazov i da nema nikakve nacrte i skice, tacnije nemas ni ti jer bi ih u suprotnom vec zakacio.

0

šef sale

*.adsl-a-1.sezampro.rs.

+4 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 03:10 - pre 125 meseci
Pa što mu ti nisi pomogao kad si toliko pametan...
Drugo ne pratiš situaciju, kakve dokumente imam....gde si se pogubio...

0

2012 v2

+56 Profil

icon Re: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat23.01.2015. u 03:23 - pre 125 meseci
Citat:
šef sale: Pa što mu ti nisi pomogao kad si toliko pametan...
Drugo ne pratiš situaciju, kakve dokumente imam....gde si se pogubio...

Ja mu nisam ortak, ja sam suprotna strana. Ja mogu da vas napadam i da vam otezavam rad, ne mogu vam pomagati.

Ako si Borin ortak, logicno bi bilo da su ti dokumenta lako dostupna, tacnije da Bora (ako zna) moze veoma lako da ti posalje fajlove kojima cete potvrditi svoje tvrdnje.

Igras li ti care poker?

Da pretpostavimo da si omladinac pa ne znas, ali da te pitam cisto informativno.

Sta mislis kako se u ratu zarobljava neprijatelj?

0

elitemadzone.org :: MadZone :: Elektricni Zagrevac Vode - MP 73/13 - svetski unikat
(Zaključana tema (hardlock), by Gojko Vujovic)
Strane: << < .. 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 325757 | Odgovora: 1666 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.