MA jok, klasican nepismeni lazov i saner, koji se "prilagodjava" situaciji i generise lazi i lupetanja...
Sto moze da prodje na ulici, medju prostim svetom...
Borisav Krajcinovic ocigledno nece da mi odgovori, ali ja se pitam zasto se on ne bavi delatnoscu za koju je kao stvoren, ispunjava dva potrebna i dovoljna uslova:
- voli novac
- ne smeta mu da pomalo slaze i manipulise
dakle, bora je rodjen za trgovca automobilima - nadje neki "grob" od vozila koji je presao 400.000km za smesne pare, prepravi kilometrazu na 120.000, nadje ljude koji ce to da nasminkaju da izgleda kao da niko nikad nije vozio i proda po 3x vecoj ceni! Zamisli samo pricu - vozio penzioner (ja) veoma retko a odrzavao auto kao da mi je rod rodjeni, a sada zlotvori hoce da mi ukinu vozacku jer sam mnogo mator, kazu ne vidim dobro i dementan sam... kolko sam ono bese rekao cenu 6 hiljada ili 4 hiljade? A 3 hiljade sam rekao, kako tako malo, ali dobro, ako ti tako kazes, daj, vidim da si posten mladic, ne bi ti lagao dedu...
Da bi nekome mogao dati kvalifikaciju moraš biti minimalno stepen iznad...Samo lopov može za nekoga reći da je lopov!..
Onda se dosta moze zakljuciti iz tvog nacina davanja kvalifikacija Borisave Krajcinovicu:
U tvom stilu receno - sam sebe karas a Dragojlovicu prigovaras

Interesantno, ovde nedostaje "lenja buba" a nakon krace pauze ponovo se navodi da je u pitanju vampir koji pije telesne tecnosti krv i limfu?
Napisi jednom kompletno sve, da lenja buba i vampir budu i jednoj poruci, hteo bih to da stavim u potpis, mnogo mi je zanimljivo