Interesuje me kakva je razlika izmedju rada u modulaciji i rada u prvoj brzini, zar to nije isto?
- Ovu informaciju vam ne mogu dati, jer je to iskljucivo dostupno serviserima. Ne zato sto necu da vam dam, vec iz razloga sto korisnici to nesturcno koriste i naprave problem u radu kotla. Uostalom to vama kao korisniku i ne treba. Vi imate mogucnost da procentualno smanjujete doziranje peleta i obrtaje turbine, sto je sasvim dovoljno u slucaju da vam zatreba usled razlicitog kvaliteta peleta.
@Zeljko Sta znaci procentualno smanjivanje/povecivanje doziranja peleta, odnosno koja matematika je iza toga - na tiemme displayu postoji opcija Kalibracija dozatora i mogucnosti su od (-7 do 7), a u uputstvu pise +/-3%. Postoji takodje i kalibracija ventilatora, sa istim podeocima od -7 do 7. Bio bih Vam zahvalan da mi objasnite cemu sluzi ventilator/trubina

I jos jedno pitanje: u toku rada mi se nekada pojavi info, ako se dobro secam, "Cleaning on", koja traje par sekundi uz pojacani zvuk, pretpostavljam nekog ciscenja u kotlu. Na sta se odnosi ovo ciscenje?
Pozdrav,
Miljan