Citat:
Sceka:
Ma, bre, citao sam. A ako si citao (mada tebe ne zanimaju drugi, samo si sebi ti bitan! :) ) ja i Ivan smo imali mnogo puta razmenu misljenja koja je bila veeeoma nepovoljna za mene. Oko necega. Pa? Na dugom mestu se saglasim sa njim i cesto navodim ono sto je napisao kao primer. Pa? Ne razumes osnovno - ni ja ni Ivan ali ni bilo ko drugi nema protiv tebe licno nista, ni ja ni Ivan ali ni bilo ko drugi nema protiv tebe licno nista, ni ja ni Ivan ali ni bilo ko drugi nema protiv tebe licno nista, ni ja ni Ivan ali ni bilo ko drugi nema protiv tebe licno nista... :) Ofo je mesto gde se sukobljavaju misljenja oko necega sto je napisano. Tacka. Kraj.
Kakva bre "rekao je u postovima devojka.", u cemu je tvoj problem? Kakva devojka, sta je tu problem. Da li si u stanju da svatis da tu nema nikakvog problema. Ni Ivana ni mene ni bilo koga drugog apsolutno ne zanimas ni ti ni devojka ni DJ porvrda ni kafa ni Dubrovnik... samo je bitno sta se napise.
A morao bi da razlucis pojmove licnog i da sebe korigujes u iznosenju licnog - ako mislis da te vredja komentarisanje toga sto si izneo. Ja ni ime ni prezime ni zanimanje ni sliku ni mesto stanovanja ni telefon... ne krijem. Sve je to moguce naci na par klikova. Nemam razloga da krijem. Ali ako napisem nesto licno spreman sam da to moze da se upotrebi onako kako ne zelim, razliciti su ljudi a i u pravu su - ko je mene terao da bilo sta lisno iznesem javno. Sam pao - sam se ubio. Kad sam budala i neka sam, nisam bolje ni zasluzio - ako napravim budalastinu.
Razmisli malo o tome.
Pozdrav!
EDIT
Zaboravih... "Da li je neko po jednom uvozu drzao po 200k dem u rukama,mislim mnogo bradonje,Ne,Tako sam i mislio." - eto, hvalis se a posle ti krivo sto te zezaju! Pa pazi, sta dobijas sa ovim sto sam naveo? Zelis da pokazes sta? Da si u nekom trenutku imao dvesta hiljada maraka u rukama. Pa? :) Mislim, ne razumem potrebu za tim. Imao si ti licno, i to je tvoj problem. Ako mislis da je to neki uspeh - i to je tvoja licna stvar. Sta ocekujes od forumasa? Aplauz za tolike novce, medalju, pohvalu, zapazenost...? Mislim, eto samo odgovori na to - sta ocekujes od toga sto si naveo da si imao tolike pare u rukama. Hvala. :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Neki problem ili frka.Baron ti bolje pristajalo kada si DA ,treba se pomenuti skoda RS za koju bez ijednog dokaza si pisao kako kazes na drugoj temi.
**Kakva bre "rekao je u postovima devojka.", u cemu je tvoj problem? Kakva devojka, sta je tu problem. Da li si u stanju da svatis da tu nema nikakvog problema. Ni Ivana ni mene ni bilo koga drugog apsolutno ne zanimas ni ti ni devojka ni DJ porvrda ni kafa ni Dubrovnik... samo je bitno sta se napise. **
----------------------------------------------------------------------------------------------
Sta se gubis,da li si ti procitao da je 2012 pomenuo odakle znam da IVAN ima devojku.Kakav moj problem meni prepisujes sa mojos devojkom tada.
Mnogo si umislio,to ti onaj iz nevernih beba usadio taj bezobrazluk.Mada vidim da nije na spisku poreskog cesljanja.Mozda mu ti pomognes posto si zajeban lik.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Branko.R...Sram te bilo,po pivo toliki put.sta ti se sada ovaj baron slihta.
Tune.....84-e sam prodao parce svog Hi-Fi seta Alpage al-80 kaset deck (bio je oko 3K dojce marona) i za te pare zapalio u Kanadu.
Pa zasto si rekao cifru posto se samo toska slusala...Malo kasnije, ortak koji ga je kupio od mene proda ga i on za iste pare zapali u Australiju.
Vilil1 ovo je info za tebe i molim te odgovori koje si godiste,a pretpostavljam da si mladji od mene.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ivan..esko da je sve bilo jeftinije - stvari kao sto su ves masina ili TV su bile vrednosti za koje si morao odvojiti solidan deo plate, a mozda i vise od jedne. Kuce su bile pune starudija zato sto se nije imalo za kupovinu novog tek tako. Isti razlog zbog koga su ljudi po 1000 puta popravljali ves masinu ili TV - to nisu radili zato sto su emotivno vezani za iste, vec zato sto je kupovina novih bila ekonomski veliko opterecenje.
Koliko godina ti imas da bi ovo konstatovao? Znam koliko imas ali odakle ti pravo da to konstatujes iz prvog lica.Malo skoncentrisanije pristupaj poenti kao i kafi
za koju ste se uhvatili kao pijan plota.Nije kafa bila vise nikad,bile su mnogo originalnije stvari.Sta si ti uradio slicno sto sam ja uradio,za svoju devojku.
Ako nisi probaj,odlican osecaj a ne ovde da prepricavas kvalitet ves masina i televizora.
Kada ved hoces da guglas.izguglaj koliko se sony trinitrona prodavalo,uopste tehnike.
Ivan..Meni je secanje iz druge polovine 80-tih maglovito
Tako je i drzi se toga.