Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vrati mi mog šarplaninca

elitemadzone.org :: Poljoprivreda :: Vrati mi mog šarplaninca

[ Pregleda: 5151 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mkaras
Marko Karas
Beograd

Član broj: 66087

+19 Profil

icon Vrati mi mog šarplaninca14.03.2015. u 18:37 - pre 123 meseci
Čitam šta novopečeni poljoprivrednici pišu i kakve sve teorije zastupaju i uvek se setim jednog starog vica:

Vozio čovek dugo i rešio da odmori na nekoj livadi. Sreo čobanina pa rešio da se malo i zabavi. Pita čobanina da li bi mu dao jednu ovcu ako bi iz prve pogodio koliko ih ukupno ima. Ovaj ga čudno pogleda i odgovori da bi. Izvadio čovek lap top, satelitski telefon i jos par čudnih stvarčica i u par minuta reče – 1325 ovaca. Čobanin rece:” Tačno, svaka čast. Uzmi svoju ovcu”. Potom i doda:”Aj’ sad da ja tebi kažem čime se ti baviš”. Ovaj se složi i osta zabezeknut kad čobanin k’o iz topa reče:”Ti si konsultant!” “Ali, kako si samo pogodio?!?” Reče cobanin:”Prvo – doš’o si kod mene a da te niko nije zvao. Drugo – pričas mi stvari koje vec znam. I treće – daj mi, majke ti, vrati tog šarplaninca!”

Da se razumemo i ja sam seljak početnik. Malo bašta , malo voće , malo loza i nešto živine ali se trudim da od komšija pokupim što više iskustva i znanja. Prošle godine sam u jednom delu bašte pametovao i nisam hteo da poslušam komšiju da pravim leje niz padinu , meni je lepše izgledalo popreko i imalo više rezona. Zato se tu ništa nije zdržalo, sve je istrulilo od vode koja nije mogla da se cedi. A baš je lepo izgledao taj deo bašte.

Odgovor na temu

Lavlja_Jazbina

Član broj: 298367

+5030 Profil

icon Re: Vrati mi mog šarplaninca14.03.2015. u 18:44 - pre 123 meseci
Prvo,tema je u pogresnom forumu,znaci odmah si se presao.

Drugo,sarplaninac je bar 2 x veci od ovce,ocigledno.

A trece,cobanin tesko da zna sta konsultan uopste znaci.

E sada pitanje za tebe.Gde si ti u ovim navodima ?
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"

Odgovor na temu

mkaras
Marko Karas
Beograd

Član broj: 66087

+19 Profil

icon Re: Vrati mi mog šarplaninca14.03.2015. u 18:48 - pre 123 meseci
Vrati se na prvu poruku. Ima dopuna. Greškom sam je poslao dok je nisam do kraja napisao. A ima me baš u tom delu.

Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649

+4827 Profil

icon Re: Vrati mi mog šarplaninca14.03.2015. u 19:01 - pre 123 meseci
To sto tebi pametovanje nije uspelo, ne znaci da nikom nikada ne uspeva

Odgovor na temu

Lavlja_Jazbina

Član broj: 298367

+5030 Profil

icon Re: Vrati mi mog šarplaninca14.03.2015. u 19:09 - pre 123 meseci
Citat:
mkaras:
Vrati se na prvu poruku. Ima dopuna. Greškom sam je poslao dok je nisam do kraja napisao. A ima me baš u tom delu.

I ja sam poljoprivrednik sa daljinskim.To sam posle 2 godine i shvatio.Ove godina basta,posto poto mora.

E sad,internet.Ima,bas ima ali nikako da utp kabal se zakaci u zemlju.Za te brazde zam i ja razmisljao.Cekaj da nadjem sliku.

Videces kako je orano a ja bi sadio popreko.Ima i kanali po obodu kao za neku drenazu.Ovo sto vidis "kaze" burazer ma ne treba da se frezira.

Sumnjam,videcu kako je proslo zimu.

"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: Poljoprivreda :: Vrati mi mog šarplaninca

[ Pregleda: 5151 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.