Citat:
Nocni:
Citat:
vladd:
I na tu estetiku, kada se dodaju trenutno najbolji motori na svetu u toj klasi, gotovo savrsen auto.
1.2 turbo, sa dve varijante, 110 i 130KS, benzinac(tce), i 1.5dci, za one navikle na teska ulja..i tu je i novi 2.0 benzinac za malo trkacki ambicioznije kupce, sa 300KS...
U poslednjih deceniju i kusur, Megan je bio odlican pazar, narocito za balkanski standard i potrebe.
Otkud tvrdnja da su to najbolji motori na svijetu? Možda su dobili neku nagradu nekog časopisa?
Po meni to su motori veoma lošeg kvaliteta...
Ne slažem se ni sa ovim da je megan bio odličan pazar za balkanski standard i potrebe... potpuno nejasna tvrdnja s obzirom da su to veoma kvarljiva auta sa nizom loših detalja... Treba li uopšte elaborirati delphi pumpe visokog pritiska i smijesne zahvate pranja rezervoara od metalnih opiljaka koji potiču od rotora pumpe koje rade u ovlašćenim reno servisima svaki dan uz zamjenu pumpe i dizni... nijedan drugi proizvođač to ne radi...
BTW, ovaj na slikama je megan GT a i stari tip GT-a je bio oko 25.000 eura tako da se mnogo ne obazirete na ove slike i na ovu opremu... ovakvih kod nas neće biti ni 1%
To je kao puno para za 300KS? Nisam znao, da drugi daju mnogo vise ks za 25k€
Kao drugo, receno je u klasi, znaci, 1500 kubika, prosto NEMA boljeg na svetu. Moze da se nadmece sa 1.6multijet, ali su oba vrhunska motora, i za to ne znam bolji primer, da nije mozda blizu ovaj novi "tdi"?
1.2TCe, ovaj novi, je takodje najbolji u klasi, bolji i od multiaira(mada njima spustaju kubikazu na1 litar) i solidno bolji od istocnih vvti
To sto ih nisu prepoznali korumpirani novinarcici, mozda je samo pitanje trenutka, medjutim od tuceta megana u okruzenju, jedine probleme su imali teski polovnjaci(ono sa fals cetvrt miliona km) i to sa podizacima stakala, osim nekih (relativno neugodnih)sitnica oko loseg odrzavanja(tipa prepunjen automatski menjac sa uljem).
Ne sumnjam da ih ima po servisima, kao i bilo kog proizvedenog modela vozila na planeti, ali u okruzenju je takva situacija da bi bar neko zakukao zbog teskih problema. Medjutim, u upotrebi su bez znacajnih problema. Istina, cetiri su kupljeni novi, oni su bas bili bez vanredne posete servisu, i svaki da preko 100kkm...
I to su realni parametri, na osnovu kojih imam odredjeno iskustvo, osam polovnjaka i cetiri nova, prakticno u redovnoj upotrebi i bez dramaticnih kvarova..
Da li postoje polovne ruine, verovatno, ali to je za neku drugu temu...pogotovo kada je rec o novom modelu, sa novim motorima, malo je nezgodno zamisljati protekle probleme, kada je unapredjen motor u pitanju.
Poboljsan, i neka mu je ista pouzdanost kao ranijeg, ekstra, a ja bih bas voleo da cujem koji je to bolji motor u klasi 1.5.. dizel... i 1.2 benzin..