Citat:
Bradzorf012:
E sad pitanje, meni se klio malo više dopada, nekako mi deluje robusnije, a pravljen je tako da ide u širinu, a ne visinu kao punto, ako razumete šta hoću da kažem. Koliko su francuzi skuplji za održavanje, mislim na klio, c3 ili 206? Da li je praksa pri kupovini da se auto proveri i kako to da izvedem, ako moj majstor ne želi(ne može) da pođe i pregleda auto? Kako to izvesti, tj. da li prodavci pristaju na to da auto odvezem 50, 100km i proverim kod svog majstora u njegovom servisu? Dalje, da li je bolje uzeti neki 1.2 8v ili 16v(punto, klio,...)? Koliko sam razumeo, 8v je kao pouzdaniji i jednostavniji za održavanje, a primetio sam da i u oglasima mnogi to naglašavaju, tipa, posle naziva modela stavi(istakne) 8v.
Klio i jeste robusniji auto od punta.
sto se tice odrzavanja i tih nekih potrosnih delova, kostaju apsolutno isto, jedino sto u motor punta ide svega 2.5l ulja pa je zaista smesno jeftin mali servis, ali je selenia ulje skuplje od elfa pa i to izadje opet isto.
Sto se pregleda auta tice, na placu ce ti dati smao da ga gledas eventualno mozes da probas tu negde ispred i to je to.
Kod vlasnika vec kako se dogovoris, uglavnom svi pristaju da ti dovedes majstora, ali da teras auto 50-100km to mislim da nema sanse da neko pristane.
Ja kada sam prodavao punta, bukvalno svako ko mi se javio je imao zelju da ga otera kod majstora koji je uvek bio "tu blizu" a kad odem tamo on i njegov majstor skidaju cenu.
Toliko dokon da teram auto po servisima nisam bio.
Na kraju mi je auto hteo da kupi komsija iz kraja, dao je pare oterali smo ga kod majstora, pregledao i uverio da je sve OK i tako sam zavrsio.
Nikada mi ni jedan auto nisu trazili da pregledaju majstori kao tog punta, ko da sma prodavao maserati a ne tako prost auto.
Narod je poludeo totalno, novinari su im napunili glave.
Ja kad kupujem, ne teram niti vodim kod majstora, kilometrazu takodje ne uzimam za ozbiljno jer je u 99% slucajeva vracena.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!