Ovo je sendvič panel? To je već sam po sebi dobra termoizolacija.
Da ja ovo treba da sredim, ja bih ovako:
1. Prvo i osnovno, svaki eventualni procep, gde može da duva, da ulazi vetar, bih popunio pur-penom.
Ovo mi vizuelno mi deluje kao da je "bušno" sa strane.

Možda zbog toga što se gore vide cigle, nije omalterisano.
Mada, rekao si da je ušuškano. Možda oko greda, ne znam ni ja. (Kakvi su ono kablovi levo-desno-ukoso?!)
2. Onda, kad se postavi konstrukcija od pocinkovanih profila, preko konstrukcije bih najlon, pa preko najlona staklenu vunu. Onu rastresitu.
Što više, to bolje, naravno, ali ne treba ni preterivati preko mere.
Nešto ovako, samo što ovde nema najlona, a konstrukcija je tik uz fert-gredice.
Kapiram da će u tvom slučaju da bude znatno više prostora iznad konstrukcije, jer, paneli su kosi, a konstrukcija od pocinkovanih profila će sigurno biti nivelisana.
Možda nešto ovako:

Da je uzeo više merdevine, ovaj lik bi mnogo lakše završio pos'o, ali ajd' svako radi kako misli da je najlakše.
Jeste malo zeznuto za postavljanje, ali ide se od laganica, metar po metar, "unazad".
Možeš običnom pak trakom da napraviš dodatni "roštilj" da ti najlon ne propada. Neće se videti kad postaviš gkp.
Ili nešto da kombinuješ sa dvostruko samolepljivom trakom. Ako se najlon čvrsto drži, onda je vuna - laganica.
Ostaje ti samo onaj jedan poslednji metar sa metar, rupa kroz koju nekako moraš odozdo da postaviš najlon i "pomoću trikova" da navučeš mineralnu vunu.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji