Citat:
driverxl:
Prava oznaka na mojoj mision klimi je: MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW Pozzz.
Moja ima B u zagradi
Indor model : MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW (B)
Outdoor model : MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW (B)
(Facotory code : MOB03-12HFN1-QRD0GW )
Ova poslednja oznaka, to me je u pocetku bas bila zabuna kod midea klima, zapravo predstavlja JEDNU oznaku za ceo uredjaj, znaci ova klima je model MOB03-12HFN1-QRD0GW
(koji se sastaoji od unutrasnje i spolajsnje sa oznakama koje su navedene iznad jer bilo je raznih kombinacija al onda ovo MOB03 bude neke druge oznake)
Moja ima bas ovakve specifikacije :
Midea klima inverter MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW (B) WIFI
WIFI: Opciono uz doplatu
Serija: Mison
Wireless Control: Sa malim prekidačem (USB veličine ) u svakom trenutku možete da dodate WiFi funkciju potrazi , omogućavajući kontrolu klima uređaja , npr uz pomoć . Tablete ili smart telefon
Kapacitet klima uređaja:
Hlađenje: 12000 BTU/3,5 KW
Grejanje: 13000 BTU/3,8 KW
Potrošnja struje:
Hlađenje: (104-1720) W
Grejanje: (162-1740) W (zaista se moze naterati da povuce toliko, bilo je i serija sa slabijim kompresorom nesto oko 1400wati, naravno oznaka klime je onda drugacija)
Sakriveni displej ispod maske
Moderan dizajn :Jedinstveni oblik Od spoljne jedinice se odnosi na liniju dijamanata , čini estetika vašem domu će biti sačuvana .
Funkcija EKO:Korišćenjem inteligentnu tehnologiju Prelazak na ECO režim dobijate 60 % uštede energije za smanjenje potrošnje energije
Bežični daljinski upravljač
Miran režim rada
24 sata ON / OFF
Nizak nivo buke
Visoka energetska efikasnost
Kompenzacija temperature
Hot Start
Hitna režim
Hladno Katalizator filter
Super plazma filter
Filteri visoke gustine
Klasa energetske efikasnosti:
Pri hladjenju/Pri grejanju: A+++/A++
SEER: 6,5; A++
SCOP (Tbiv: -7°C): 4,0; A+
Protok vazduha: Niža/Srednja/Viša (brzina ventilatora)= 450/560/650 m³/h (nigde po radnjama nije navedeno TURBO mod koji je kao 4rta brzina, cini mi se do 10-15min znaci vise od 650m³/h)
Temperaturni raspon rada: -20°C do +50ºC
Radni medijum: Eko gas R410A
Nivo buke:
Unutrašnja jedinica: Niža/Srednja/Viša (brzina ventilatora)= 20/24/31/38 db(A)
Spoljašnja jedinica: 62 db(A) max.
Posebne karakteristike:
Funkcija odvlaživanja: 1,2 l/h
Memorisanje pozicije usmerivača vazduha (pamti poslednju poziciju usmerivača vazduha pre isključivanja klima uredjaja i nastavlja rad u istoj poziciji prilikom ponovnog pokretanja)
Samodijagnostika i auto zaštita (automatska detekcija kvara i zaštita klima uredjaja od daljih oštećenja)
Auto detekcija nedostatka gasa (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uredjaj radi zaštite kompresora)
Hladni katalitički filter(eliminiše isparljiva organska jedninjenja i štetne gasove i mirise iz vazduha)
Auto restart opcija
Noćni režim
Turbo režim
Dimenzije:
Unutrašnja jedinica (ŠxVxD): 81 x 30 x 20 cm / 8.2 kg
Spoljna jedinica (ŠxVxD): 80 x 55.4 x 33.3 cm / 29 kg
Moja ima i JONIZATOR sto nigde nisam video da je navedeno po radnjama
Inace gledam ove Midee sto se sad prodaju kod nas u Srbiji, cene su onako mozda malo bezobrazne, koliko vidim ova novija MISSION 2 postoji sa i bez WIFI, ili mozda oper botici iz radnji sto stavlaju podatke lupaju gluposti...
Ultimate Comfort i ova najnovija Breezeless su jako slicne, s tim da ova prva (ima kolega) ide do -25 a ova nova do -10 cini mi se
AL neverovatno koliko radnje lupaju gluposti i naovode musterije u zabludu.
Pozdravi dobri ljudi
Midea Mission 12
58mkv grejano (deo potkrovlja)
1878 kw grejanje 2016/2017
32kw po m2, 1.99 eura po m2.
Fasada 5cm stirpopor,
Unutra 5cm spoljasni zidovi, kosine 5+10 (stiropor+vuna),
Plafon 10 cm vune (planiram jos 10-20cm), pod 3cm stirodura + 9mm silent folija kao neka pena
Parna brana (alu folija+mezica+najlon)na kosinama i plafonu, aluminijum ka prostorijama za vracanje toplote.