Citat:
ademare:
Svakako bi trebalo da se prate desavanja .
Benchmark forum , je po pitanju politike 10 X stroziji od Elita
Šta znam, više sam za dijametralno suprotnu taktiku, kao na nekim forumima što sam viđao: otvoriš podforum politika, i tamo sve političko smeće, zaboraviš na njega da postoji, isprazniš ga jednom godišnje, isto važi za religiozne teme, podforum religija, i ne zanima te ko maše, paja, baja, klanja, a kome treba ozbiljna literatura za seminarski rad.
Od arhaičnih pravila naveo bih da su čini mi se zabranjene teme "Gde kupiti", to otprilike pre 20 godina imali običaj ako prodaju pegle da otvore temu Gde kupiti dobru peglu, a posle pod drugim nalogom napišu Imaš kod Pere odlične pegle, taj vid marketinga valjda više danas ne postoji, ali zato stvarno može da ti se desi da pregledaš internet, obigraš ceo grad, i ne možeš da nađeš nešto, pa želiš da pitaš ljude gde kupiti, nabaviti..
Al ovom forumu nema popravke dok nema dobre volje za takvo nešto, i zato se vratimo na temu :)
Verovatno bih bar za nijansu malo bolje razumeo bugarski od slovenačkog, ali nisam 100% siguran, baš odavno nisam čuo nikog da seveda na slovenačkom, ili gavorlji po bugarski, nit imam gde da čujem.
Nemoj da pricas?