Ženska je neka likuša Kanadska Gruzijka koja je delila kojekakve savete o seksu klincima na tiktoku, i koja je na osnovu toga skupila preko 666 000 pratilaca.
Primetite 666
Saveti su bili smor, nisu bili pogrešni ali stalno pričati o seksu i samo o seksu je odraz neke specifične strukture ličnosti. Meni je brzo dosadila pa sam je samo preskakao, dok nisam u jednom trenutku primetio zaokret od 180o.
https://www.youtube.com/watch?v=5ZbXzhAhDFY
Sad par zapažanja:
Određena droga u određenim uslovima moje izazvati trajno oštećenje mozga, to nije ništa novo. Međutim, pošto većina ljudi ionako nije svesna ni sebe ni života jer se rukovodi emocijama iznad razuma, da li je moguće da određeno oštećenje smanjenjem neke funkcije izazove zapravo veću svesnost? Ne bi bilo ništa neobično, neke bolesti se i "leče" presecanjem određenih veza u mozgu (o tome će verovatno znati Dimković, on je hodajuća enciklopedija, samo mu lični zaključci nisu ispravni jer nije u stanju da izvodi iste pa takve treba samo ignorisati)
Kanada jeste zemlja u kojoj je mentalno zdravlje postalo upitna kategorija i u kojoj se dešavaju mnoge stvari koje su ranije smatrane "đavoljom rabotom".
Ne zalazeći u realnost onoga što sada govori, devojka mi sada deluje mnogo svesnija okoline koja je okružuje nego što je bila za vreme njenog naklapanja o seksu. Možda i previše svesna?
---
I sada jedan bonus o ljudskom bitisanju koji može nekome (retkome) pomoći da spozna nešto više od onoga što je do sada uspeo:
Dimković je ranije pominjao i empatiju i apstrakciju ali je tim pominjanjem samo pokazao da nema pojma o čemu priča i da je dalja rasprava sa njim gubljenje vremena. Ljudska apstrakcija je najnaprednija od bića kojih je ljudski rod u stanju da bude svestan zahvaljujući toj sposobnosti apstrakcije, ali smatrati da je ljudska apstrakcija došla do najvišeg mogućeg nivoa apstrakcije upravo pokazatelj nedostatka apstrakcije.
Šta to znači? Detetu od 2 godine nešto ne možeš objasniti jer ono to nije u stanju da shvati, ma koliko se ti trudio. Jednostavno nema sposobnost da to apstrakuje. Moraš mu izokola pričati u simbolima koje je ono u stanju da razume, ili ga fizički kažnjavati da bi napravio uslovni refleks. Detetu od 6 godina možeš mnogo toga objasniti ali ipak postoji nešto što nije u stanju da apstrakuje. Ko može da tvrdi da je nivo apstrakcije koji poseduje najpametnija odrasla osoba zaista nivo apstrakcije iznad koga ne postoji više ništa? Niko pametan

ljudi imaju ograničenu mogućnost shvatanja, i sigurno postoji nešto što oni jednostavno ne mogu apstrakovati ma koliko se trudili, a tu se može kriti svašta. Teleskopi i mikroskopi ne mogu pomoći da ljudska apstrakcija postane bolja, već samo da bolje razumeju svet sa sadašnjim jako skučenim mogučnostima svog ograničenog mozgića. Ljudi su smrtnici, mogu gledati i u Boga i u Đavola (figurativno pričam) i da ga jednostavno ne vide jer to nisu u stanju da apstrakuju.
Ja se ne izjašnjavam o ovom mogućem oštećenju mozga ove nesrećnice, samo govorim da mi deluje mnogo svesnije nego dok je naklapala po ceo dan o seksu.
I samo uzgred da napomenem da sam ja oduvek smatrao tipove ugovora koje joj je ovaj "prijatelj" ponudio, gde neko treba da preda vlasništvo nad 51% nečeg svojega da bi postao "uspešniji" i imao više besmislenih para, upravo kao prodaja duše Đavolu. Bukvalno. Iz nekog razloga se to potpuno poklopilo sa njenom percepcijom takve ponude i ostalim "tripovima"