nenadovic85 my own my way
Član broj: 345971 Poruke: 260 *.dynamic.a1.rs.
|
Zato što te samo ti huligani mogu dovesti na vlast, ovi ostali, mogu samo da šetaju kao popovi na litijama i ništa. Vučić je sam rekao, pet miliona ovde da vas se skupi neću vam predati vlast, baš me briga. Baš tako je rekao. Ali da dođe neki baja da razbije prozor da bagerom sruši ulazna vrata i da ga uhvati za uši, samo bi reko, joj nemoj molim te, pa to me boliii... i jednom ga šutne u dupe i ćao. To ostale branše kao što su advokati, seljaci, i ne znam ko, ne mogu da urade.
Sve će nam se samo kasti. Ja sam u početku bio za Vučića, priznajem. Nisam ga mnogo slušao i obožavao, ali sam mislio da je normalan. Sad se osilio i izvodi političke performanse. I da. Skupe se advokati, on lepo kaže dajte mi vašeg predstavnika da razgovaram s njim. Advokati izaberu predstavnika, on ode kod Vučića na sastanak. I Vučić ga pita, koliko tražiš keša, da obuzdaš ove tvoje. Ovaj kaže milion evra. Vučić kaže ok. Izađu pred medije, pozdrave se i slikaju potpišu neki papir i to je to. Problem stoji, narod zadovoljan. E tako radi Vučić.
|