Citat:
Mikis1011:
Kakvo je vaše mišljenje u vezi davanja ovih novčanih nagrada i nacionalnih penzija osvajačima medalja na OI u ovoj našoj zemlji Dembeliji? Moje mišljenje: besmisleno, nepošteno prema ostalim koji su korisniji za državu i društvo.
Citat:
BuzzLightyear:
Kako to da niko ne primeti kada lokalni šerif uzme mito? Možda zato što je zaluđen sportom, rijalitijima i sl. programom? Da li je sport stvarno toliko bitan, pa da se prikazuje 24 sata dnevno na svim televizijama?
Šta biste sledeće ukinuli? Pozorišta? Šta će nam pozorišta, glupost, beskorisno, ima sve to i na TV-u i još zanimljivije... Parovi, Zadruga, Farma... Gleda sigurno više ljudi nego pozorišta. Bolje te zgrade prepraviti u neke restorane, tržne centre... pa da narod ima gde da izadje potroši novac, plati porez... korisnije
Muzeje? Tek oni ne zarade ništa, totalno beskorisno, ljudi ne posećuju baš preterano. Bolje da ih iznajme kladionicama, kladionice obrću više para pa eto i više poreza.
Galerije? Šta mi znači da buljim tamo u nečije slike ili skulpture. Pazi molim te "umetnost", pa to da napljaskam mogu i ja. Isto bolje te objekte iznajmiti bankama.
i sl...