nepunih 6 meseci kasnije naidjoh ponovo na ovu moju temu, i zelim da napisem da sam odusevljen sa alatom koji sam kupio, i sada mi vise nije krivo sto nisam uzeo impact driver.
Baterije koje ima dve sam za sve ovo vreme punio svega nekoliko puta, definitivno dobro drzi i dugo traje.
Mana im je sto indikator baterije nije precizan
ima 3 podeoka, i kada se prvi ugasi 2 i 3. vrlo brzo za njim odu tako da cim se ugasi prvi indikator ili treba naci punjac ili naci drugu bateriju.
Dvaput sam se zeznuo pa mu u pola posla ostavila baterija, i onda sam skontao da imam dve baterije i da bi trebao da nosim drugu u alatu i nema problema.
mala je i kompaktna, uspela je svuda da se zavuce.
Bitna stvar, srafilica je bas bas jaka, obavezno preporucujem koriscenje momenta sile koji ima podeoke od 1-23
nije kao na drugim alatima koje sam koristio pa to nekako ofrlje i otprilike uvek podesim
Ovde na nizim podeocima mozete srafiti sitne srafove, ali slobodno racunajte da na 22-23 moze da iscupa glavu srafa tako da pazljivo sa tim...
ako srafite i stavite na podeok za busenje uvrnuce vam ruku.
Nikada ni u jednoj situaciji nisam uspeo da je zaglavim,
ali mnogo puta mi se desilo da kada nesto ne ide povecavajuci silu na kraju sam zavrsavao sa slomljenim srafom, a to je cesto situacija koju ne zelite.
Nije bas merodavno ali da napomenem i da mi je
ispadala nekoliko puta dok sam bio na merdevinama (par alata mi je tako crklo) i prezivela
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!