Citat:
Nemanja: Vise nije limit fiksan, vec 15% manje od trzisne cene.
Ok, znači taj neko ko "određuje" po kojoj ceni će Rusija prodavati svoju robu se korigovao, sada cena nije fiksna, nego plivajuća 🤯😂
Ali i dalje nismo saznali koja je to "SILA" koja je odredila taj "limit", ko kontroliše njegovo sprovođenje i ko kažnjava ruse i njihovog kupca ako taj "limit" prekrše?? 😂😂
@test1234
TI si, a ne ja, rekao da se F35 štancuju u velikom broju, sa čim sam se složio i dodao da je odnos otprilike 1:10 u korist USA i dao ti primer kako to može da izgleda u praksi.
I ti na to - kažeš ovo:
Citat:
test1234 : @Nebojša
Neće niko napasti sa 200 F35 Rusiju
Koja je onda poenta toga šta si rekao?? Koja je vrednost činjenice da USA ima 10x više modernih aviona od Rusije?
Citat:
a za ovo drugo nemam živce
"Nemaš živce" da objasniš zašto me vređaš da sam nekulturan, ali vidimo da itekako imaš živce da proučavaš Rusiju i njene trgovinske aranžmane, njenu robu koju izvozi i kupce koji je kupuju, navodiš kako im prodaja "ide loše "😂 "moraju da daju jeftino"🤯 i tome slično.
Dakle, milion puta viđena klasika od svih vas naci-NATO konzumeneta: Vređate i trolujete bez ikakvog razloga i osnova i pritom jako dobro znate "da su rusi gotovi" 😂🤯, a kada se ja naslonim na barem jednu vašu reč - ili zaćutite ili "nemate živce" da je objasnite 😂
Znači kafanska priča najgoreg nivoa 😂😂
Direktno mi kažeš da sam nekulturan time što naciste zovem pravim imenom, a kada te pitam kako drugačije da ih zovem - onda odgovora nema?! 🤯🤯