Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prljava NATO i zapadna propaganda

elitemadzone.org :: MadZone :: Prljava NATO i zapadna propaganda

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 19549 | Odgovora: 122 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1442 Profil

icon Re: Prljava NATO i zapadna propaganda04.08.2025. u 19:24 - pre 1 dan i 18h
Citat:
mjanjic: Prestao sam da gledam video klipove na YT koji imaju poster kao da smo otprilike na polovini Trećeg svetskog rata, jer sam već dovoljno puta video da u njima nema ništa korisno, već samo natrpani video segmenti iz drugih izvora.
Za tebe koji si tako "osetljiv" pa ne želiš da gledaš apokaliptične klipove (kao da oni nisu stvarnost?) i ne želiš da gledaš bilo šta već viđeno, iskopao sam ti originalni, strogo dokumentarni snimak, koji je osim toga i vrlo kratak:

Zadovoljan? 🤯

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+783 Profil

icon Re: Prljava NATO i zapadna propaganda04.08.2025. u 20:27 - pre 1 dan i 17h
Dobro, i, ne vidim poentu, ovo je dokaz da Rusija ima oružje koje radi posao? Drugi kao nemaju?

Da su svi uložili umesto u oružje sav taj novac u nešto pametnije, gde bi ovoj civilizaciji bio kraj.

Pre neki dan odgledah dokumentarni serijal Military Machines: Nazi Germany in WWII, negde u prvim epizodama se govori o tome kako je po dolasku Hitlera na vlast Nemačka kršila potpisane sporazume nakon kapitulacije u Prvom svetskom ratu, a posebno je značajan slučaj vojnog širenja na zapadne pokrajine koje su po sporazumu morale ostati demilitarizovane. Hitler je bukvalno blefirao, jer nacističke vojne snage još nisu bile dovoljno brojne i istrenirane niti su imale naoružanje da se suprotstave bilo kakvoj vojnoj intervenciji iz Francuske. Međutim, francuzi i englesi su samo "protestovali i zahtevali da se Nemačka pridržava potpisanih sporazuma".
Da su tada stali zmiji za vrat, ne bi ni došlo do Drugog svetskog rata.

Isto je i danas, nekima treba da se stane na vrat da bi se zauzdali, samo je problem što više nijedna vojna sila ili savez nema dovoljnu neutralnost da to sprovede, jedino kad bi se pojavili neki vanzemaljci :)))
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1442 Profil

icon Re: Prljava NATO i zapadna propaganda04.08.2025. u 22:35 - pre 1 dan i 14h
Citat:
mjanjic: Dobro, i, ne vidim poentu, ovo je dokaz da Rusija ima oružje koje radi posao? Drugi kao nemaju?
Koji drugi? 🤯

Rekao sam da USA ima 10x više naprednih aviona od Rusije.

I onda sam pitao: I šta sa tim? Ostalo je bez odgovora, standardno.

Poenta koju ovde a i na drugim mestima želim da kažem, odnosno pitam, je da li ste se stavili u poziciju naci-Ukr vojnika, od kojih je velik broj pohapšen po ulicama, koji su bili u toj velikoj zgradi pogođenom tolikom bombom?

Koliko njih je momentalno isparilo, koliko ih je poginulo na licu mesta, a koliko je imalo tu nesreću da prežive FAB-3000? U kakvom su oni stanju i da li takav život ima smisla?

To treba da razmislite i da o tome zapitate Usrulju, Merca, Makrona i sve te klovnove koje gutate a koji su postavili te jadnike i u tu zgradu i širom fronta ispred ruskih cevi i (ne tako modernih) aviona, A NE da brojite koliko USA ima aviona i slično, jer ti brojevi nemaju nikakvog značaja.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Prljava NATO i zapadna propaganda

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 19549 | Odgovora: 122 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.