Šta bi valjalo da se gleda?
Ja ću u nedelju posle večere uz film "Ubij sve i vrati se sam" da rekapituliram gradivo iz istorije "kako je stvorena demokratija i vladavina zakona".
Kome je muka od filmova u isto vreme ima na novoj Naci TV popovanje o "vladavini prava". Tu će se videti kako se diže dopamin navučenima na olajavanje Srbije utiskom "peške za Brisel".
Ja sam vratio indeks da ne bih slučajno zaluto u Brisel i pitao
- Kako obeležavaju 1941 godinu, kao godinu pobede ili kao godinu zločina?
- Kako obeležavaju Hrvatsku "oluju", kao oluju pobeda ili kao oluju zločina?
- Kako obeležavaju bombardovanja 1995-1999 godinu, kao godine pobeda Naci Unije ili kao zločine USA i Naci Unije?
- Kako obeležavaju streljenje dece V3, Kragujevac, Kraljevo,... , kao pobede ili kao zločine?
- Da li će se proterani Srbi vratiti u Sarajevo ili će Naci Unija uz pomoć USA proterati i ono malo Srba što je još oko Sarajeva?
- Kad Srbija udje u Naci Uniju da li će Srbi morati da pevaju ustaške himne sa Tompsonom i u Beogradu ili samo tokom proputovanja kroz Hrvatsku?
- Kako podržavaju uništenje obrazovnih institucija Srbije na KiM, kao "vladavinu prava" Aljbina Kurtija ili kao proterivanje Srba?
...
Pretpostavljam da su studenti sve to već propitali barone i baroneze. Ne? Nisu valjda olajavali? Zato sam i vratio indeks.
Kako ti obeležavaš hladnjače u Batajnici, i one u Dunavu.
E isto tako i oni, možda čak i manje ...

Re: Srbija - raspada li se ili ne?
Re: Srbija - raspada li se ili ne?