Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Srbija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 61838 | Odgovora: 734 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
95.180.107.*

+290 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 12:25 - pre 4 meseca
Citat:
Java Beograd:
Pratim šta rade "studenti" ovih dana. Nije ni sves'an, siroma' šta ga čeka. Oni sve njegove korake znaju, unapred, a on pojma nema šta će ovi novo da smisle.

Sad se krčka, na tihoj vatri, ali nema odustajanja, neće se stati dok ne padne.

Gotov je! Konačno je dobio protivnika koji ima dve daske u glavi i kod koga ne pali "dam vam 100e da glasate za mene" ili "evo raspisao sam izbore, šta sad hoćete".

Nebitan je, po ustavu se ništa pita, sve što treba da interesuje svakog poštenog čoveka u Srbiji.

Izbori?? Može - ali prvo kada pohapsite sve korumpirane lopove, vratite pokradeno, kad se oslobode mediji, sudstvo, tužilaštvo.

Ako se i tada narod odluči za SNS (tačnije za ono što će od SNSa ostati) - e onda smo pukli onda, da parafraziram Balaševića "putnici za Sidnej - peron taj i taj".

Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
*.static.isp.telekom.rs.

+10455 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:16 - pre 4 meseca
Citat:
Turmen: Ako se i tada narod odluči za SNS ...

Narod je ovca. Radi šta mu se kaže. Kako mu se kaže? Pa preko medija.

- Ako jedna partija ima SVE medije za sebe i svoju samopromociju, kako može da izgubi izbore?

I obratno:
- Ako neka partija doživljava kontinuirani hejt svih medija - kako može da dobije izbore? Pa nikako, kad si "lepo objasnio narodu" ko je sotona, izdajnik i strani plaćenik dostojan prezira.

Zato postoji regulatorno telo REM - koje treba da bude nezavisno ( ) i da reaguje na medijsku manipulaciju.
Ali, šta to vredi kad REM ne funkcioniše, a dugi niz godina je na čelu bila SNS zmija Olivera Zekić. Oličenje sotone.

Isto sam ovo pisao (slično) i posle prošlih izbora kad je 99% hejta gubitnika izbora palo na onih par hiljada bosanaca koji su došli da glasaju. "Pokradeni izbori!" Kako pokradeni sa manje od 0.1% birača
Takođe su gubitnici izbora brojali i predimenzionirali pojedine izborne nepravilnosti na ponekom biračkom mestu. Manje od 0,001%

A zapravo su svi izbori u poslednjih 10 godina pokradeni unapred - kroz medijsku sliku.

Dakle, popuna je ludost izlaziti na izbore, bez najmanje godinu dana medijske ravnoteže, i naravno pravnog procesuiranja kriminogene hobotnice SNS.
E, posle godinu dana (minimum) i posle osuđujućih presuda, počevši od štete koju je naneo roštiljdžija EPS-u i građanima Srbije, pa do nastrešnice - tek onda pusti narod da bira na izborima.

OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji

Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
109.245.204.*

+345 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:32 - pre 4 meseca
Nemoj da se zavaravamo, krali su se ovde izbori i ranije a kako stvari stoje krašće se i posle odlaska ovih sa vlasti.

Imamo mi tu ozbiljan problem koji guramo pod tepih, tako da mrka kapa.

Kako smo se složili, uglavnom, ne svi, narod je stoka a po svoj prilici narod ostaje tu gde jeste i takav kakav je.

Žao mi je mladih koji će biti izmanipulisani po ko zna koji put. Ali sam opet radostan što eto nismo baš tolika beda i opet po ko zna koji put mislim možda ovoga puta nisam u pravu a onda se setim Djinjdjića i opet padnem u nevericu da će se ovde nešto na bolje promeniti.

Odgovor na temu

Living Light

Član broj: 331540

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:38 - pre 4 meseca

Odgovor na temu

Living Light

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:42 - pre 4 meseca

Odgovor na temu

kosmopolita
Beograd

Član broj: 257864

+28 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:54 - pre 4 meseca
SNS je koalicije radikala i žutih i još drugih.

Srbija je imala selekciju jer su decenijama mladi odlazili.
Pored te decenijske selekcije dosta dobro se drži.

Odgovor na temu

Living Light

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 13:57 - pre 4 meseca

Odgovor na temu

Living Light

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 14:06 - pre 4 meseca

Odgovor na temu

Living Light

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 14:13 - pre 4 meseca

https://www.youtube.com/watch?v=zuV0ABI3pq8

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1831 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 14:44 - pre 4 meseca
Citat:
test1234:

Kako smo se složili, uglavnom, ne svi, narod je stoka a po svoj prilici narod ostaje tu gde jeste i takav kakav je.

Uvek bilo i bice ! Njegos napisa " Pučina je stoka jedna grdna " !

I onda su se kasnije nasli neki "genijacli" da pravdaju da dokazu da to Nije Njegos mislio tako , vec on samo opisuje sta misli neki tamo Turcin zavojevac itd.

A nikada nije trebalo biti genije kao sto je Njegos bio pa shvatiti to isto , sto je i on opisao.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
95.180.107.*

+290 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 16:31 - pre 4 meseca
Citat:
Java Beograd

Dakle, popuna je ludost izlaziti na izbore, bez najmanje godinu dana medijske ravnoteže, i naravno pravnog procesuiranja kriminogene hobotnice SNS.
E, posle godinu dana (minimum) i posle osuđujućih presuda, počevši od štete koju je naneo roštiljdžija EPS-u i građanima Srbije, pa do nastrešnice - tek onda pusti narod da bira na izborima.

Koliko sam skontao, ovo je neka i ideja protesta.

Najglasniji studenti i opozicionari stalno potenciraju da ne žele na izbore, da je "Vučić nebitan", a ne fermaju mnogo ni Đilasa, Mariniku, Ćutu, Savoa i ne znam ko je sada sve aktuelan.

Cilj je naterati institucije da rade posao za koji ih MI plaćamo, nezavisno, ni po babu ni po stričevima.

Ako je pala nadsrešnica - da se istraži čija je odgovornost, ko je potpisivao projekat, ko je vodio, ko su bili ministri, inženjeri, šefovi projekta i da taj neko - shodno zakonu - odgovara.
Ako se desilo prebijanje nekog aktiviste - da oni koji su ga prebili odgovaraju po zakonu. Ne možeš nekog mučenog klinca da držiš mesec dana u pritvoru jer je nosio neki transparent koji ti se ne sviđa, a da navijače koji su potezali noževe ili se zaletali kolima pustiš iz pritvora posle 15min.

takođe se vrši pritisak na RTS i REM

Treba biti korektivni faktor, jer su se vlastodršci mnogo oslobodili, kreirali su svoj mehur gde ih svi tapšu po ramenu i treba se stvoriti pritisak da rade svoj posao.

Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

*.static.isp.telekom.rs.

+10455 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 17:59 - pre 4 meseca
Ne može niko da natera institucije da rade svoj posao, dok u njima sede ljudi postavljeni od strane SNS hobotnice. Dok glava posmatra odozgo, i samim svojim postojanjem preti.
Niti neko može sada da natera Z.Dolovac i njenu ekipu da odjednom počne da radi svoj posao.
Niti neko može da natera BIA da se stvarno bavi državnom bezbednošću, a ne da bude partijska tajna policija. Gestapo.

Taj kancer treba odstraniti, pa biračko telo nakljukati hemoterapijom i citostaticima, pa onda, laganica jovo nanovo, slično onako kako su se institucije čistile posle 5.oktobra, i nažalost nikad očistile do kraja.

Sve znamo: tužilaštvo će prvo da prigrli novi vlast, kukanjem, kako eto, napokon mogu da rade, a ne da im neko diriguje, ali eto, morali su.
Morao je i RTS, naravno, a Žeks će i sina da pošalje u tvorza, samo da dokaže odanost novom režimu.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1432 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 18:13 - pre 4 meseca
Mnogo ima ovakvih lepih objašnjenja

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1432 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 18:23 - pre 4 meseca
Još jedno 😂

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Living Light

+1267 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 18:45 - pre 4 meseca
Razmotriti Tekst peseme ..

Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
*.mbb.yettel.rs.

+345 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 19:20 - pre 4 meseca
Citat:
Java Beograd:
Ne može niko da natera institucije da rade svoj posao, dok u njima sede ljudi postavljeni od strane SNS hobotnice. Dok glava posmatra odozgo, i samim svojim postojanjem preti.
Niti neko može sada da natera Z.Dolovac i njenu ekipu da odjednom počne da radi svoj posao.
Niti neko može da natera BIA da se stvarno bavi državnom bezbednošću, a ne da bude partijska tajna policija. Gestapo.

Taj kancer treba odstraniti, pa biračko telo nakljukati hemoterapijom i citostaticima, pa onda, laganica jovo nanovo, slično onako kako su se institucije čistile posle 5.oktobra, i nažalost nikad očistile do kraja.

Sve znamo: tužilaštvo će prvo da prigrli novi vlast, kukanjem, kako eto, napokon mogu da rade, a ne da im neko diriguje, ali eto, morali su.
Morao je i RTS, naravno, a Žeks će i sina da pošalje u tvorza, samo da dokaže odanost novom režimu.

Utopija brate, teška utopija. Baš ta BIA, policija, tužilaštvo i ostali preletači će preventivno da predju u prvoborce za rušenje Vučića jer objektivno bez njih nema menjanja vlasti. Samo će ga pustiti niz vodu kao da mu nikad nisu lizali onu stvar. Toliko puta smo to već gledali. Miloševićeva strahovlada je slikovit primer kako se silnik pušta niz vodu iako izgleda nedodirljiv i neuništiv.

Odgovor na temu

dejanet
Beograd

Član broj: 19240

+860 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 21:55 - pre 4 meseca
U sustini ta ekipa nema gde da predje jer sadasnja opozicija skoro da ne postoji.

Sa druge strane imamo srpsku verziju Hezbolaha MINUS zdravstveno osiguranje sa stomatoloskim uslugama, koje je sklono raspadu na slican nacin kao i ekipa na Bliskom istoku.

Onog trenutka kada nasa opozicija preuzme proteste ili/i se proglase neke studentske vodje, onda cemo znati da se Vucko opet izvukao.

Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649

+4827 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?27.12.2024. u 23:45 - pre 4 meseca
Citat:
Java Beograd: Ne može niko da natera institucije da rade svoj posao, dok u njima sede ljudi postavljeni od strane SNS hobotnice. Dok glava posmatra odozgo, i samim svojim postojanjem preti.

Ovo je tacno ali je verovatno to deo plana jer je sasvim legitimno traziti da institucije rade svoj posao pa ako ga ne rade to daje legitimitet nekim radikalnijim potezima koji ne bi mogli da prodju kada bi bili ucinjeni direktno. Cak su i zahtevi mozda pazljivo birani tako da ne budu ispunjeni.
A opet, mozda i nema nekog narocitog plana, sta ja znam.

Odgovor na temu

bordzija

Član broj: 137771
87.116.161.*

+1530 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?28.12.2024. u 03:40 - pre 4 meseca
Doček NG sa studentima! :)

https://x.com/izglave/status/1872751641965044099

Glup narod bira glupu vlast!
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

2a06:63c0:9:9a00:6c5f:58a8:b..

+10455 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?28.12.2024. u 13:02 - pre 4 meseca
Citat:
Shadowed:
Citat:
Java Beograd: Ne može niko da natera institucije da rade svoj posao, dok u njima sede ljudi postavljeni od strane SNS hobotnice. Dok glava posmatra odozgo, i samim svojim postojanjem preti.
Cak su i zahtevi mozda pazljivo birani tako da ne budu ispunjeni. A opet, mozda i nema nekog narocitog plana, sta ja znam.

O, i te kako ima plana! I studenti su deo plana. Samo posmatraj, osluškuj šta se priča i čitaj između redova.

Na skoro svim fakultetima, početak blokade/zatvaranja je izveo neko ko nije student + samo par studenata. Inicijalna grudva koja pokreće lavinu.
Seti se kako je počelo: samo filozofski/filološki možda još neki, ostali su kulirali sedam do deset dana. I pitali se WFT?
Onda je polako, neko, ja ne znam ko, ali znam da to nisu pravi studenti sa pojedinih fakulteta, aktivirao jedan po jedan fakultet.
Onda se krenulo na srednje škole, ali je žvalavi to preseko, donekle, proglašavajući raspust. Videćemo šta će biti kad raspust prođe.

Pazi, ja ne kažem da je to loše, samo kažem da je to tako. A zašto je tako?
Pa zato što protiv opozicije uvek može da se primeni sila i sotonizacija, ali studenti su naša mladost i budućnost.
99% opozicije se odavno uglibilo u kanalizacini mulj politike, i svako ima neku istoriju koja je kompromitujuća.
Biti uz Đilasa i Mariniku je fuj, ali biti uz studente je in! Ako si primetio, opozicionih lidera nema. Ne zato što oni neće, nego zato što im je "onaj koji vuče konce" rekao da se ne pojavljuju.

Obrati pažnju da od svih studenata, samo je njih par dalo izjave, pa su i njih posle ućutkali. Šta oni, jadni, imaju da kažu? Svojim izjavama mogu samo da nanesu štetu.
Odluke (kakve odluke?) se navodno donose na nekom plenumu studenata. WTF? Kako to da se na svim fakultetima, u svim gradovima uvek svi plenumi istu odluku donesu? :D

Da, zahtevi su smišljeni tako da ili ne mogu da se ispune, ili ako se ispune, uvek može da se kaže: nije to to.
Na primer: šta god da je žvalavi objavio od dokumentacije, UVEK može da se kaže da to nije sve. 99,9999% posto građana i studenata (a i vlasti) nema pojma šta je to "kompletna dokumentacija".
Ni ja nemam pojma, naravno.
"Do ispunjenja zahteva" je naravno floskula koja UVEK može da se razvuče. "Dok ne budu osuđeni krivci". Alo, pa sudski proces će trajati godinama.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 61838 | Odgovora: 734 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.