To što je okupio 15tak polupismenih likova i kao "nešto ih pitao" je takođe jedan Borkov dobar poslovni potez. Zapravo cela ideja toga je da li će od njih čuti makar neeeeki predlog šta da potraži/uveze i od toga napravi posao, a osim i da im pokaže ko je "tata".
Ne verujem da se išta više krije iza toga.
Citat:
Bas zato sto mu AA nije konkurencija. Niti je covek majstor mehanicar niti ima servis. Niti uvozi automobile kao sto Borko radi. Znaci totalno nisu konkurencija.
U očime neukih gutača YT sadržaja kojima je osnovni kriterijum "broj pratilaca", Nemanja je i dalje ispred Borka.
Samim tim, kod tih likova je bolji (ili isti), što Borko veoma dobro zna. Praveći bilo kakvu emisiju sa njim ili takvima kao on, Borko samo sebe izjednačuje sa njima, a realnost je da nema poređenja.
Citat:
cak je AA i zamro kanal retko kaci klipove
Sasvim razumljivo, lik je iskoristio nekakav vakuum i pokupio dosta love od neukih gledalaca, a sada kada je Borko digao lestvicu ni ne pokušava da se sa njim takmiči, što mu je pametno.
Pisao sam ovde na ES-u da je Nemanja neko ko je uzeo najveću lovu od YT od cele te autopriče u odnosu na svoje veoooma tanko realno znanje. Šta je uzeo, uzeo je, pametno mu je da se polako povlači i posveti ženi, a nezanemarljiva lova će nastaviti da kaplje.
Citat:
Preko YT-a su neka vrsta kolega i meni je jako glupo da iskuliras nekoga ako te zamoli da snimite film
To što su obojica na YT apsolutno ih NE čini kolegama, otkud ti to?
Nisam pratio odnose Borka sa tima koje ti zoveš "njegovim kolegama", ako ih je sve iskulirao to je tačno onako kako bih se i ja na njegovom mestu ponašao. Prosto među njima nema poređenja, zbog svesti o tome ima još jedan plus.
Ne zaboravite da je Borko sve to što jeste postao mnogo PRE YT, sada je po meni samo digao cenu svojih usluga, što je normalno.
A ovi su bili i ostali nepismeni i pre i posle YTa, prosto Borko ne treba sa njima da pije kafu.
Citat:
jer nece Borko nista izgubiti ako snimi film sa AA
Nisu gubici samo materijalni naravno, izgubiće deo svog brenda, izjednačuje se sa nekakvim likom kakvih u mojoj ulici ima dvocifren broj, a boljih od njega nekoliko.
On i Borko nemaju dodirnih tačaka, osim što istoj platformi šalju klipove, što je potpuno nebitno.
Citat:
A AA nece sigurno zbog Borka da se obogati ?
Mašiš poentu, rekoh stvar je nematerijalne prirode