Danas sam uplatio za rođaka, stim da sam danas i pročitao njihove uslove poslovanja.
Više sam nego razočaran kako sve to izgleda kod njih.
1. Nema automatskog startovanja osiguranja, nego se čeka ručna potvrda
Kada se kupuje preko webshop-a na kraju se dobije:
"HVALA NA POVERENJU!
Uspešno ste uneli podatke!
Vaše članstvo će biti aktivno nakon provere.
Podaci o Vašoj članskoj kartici su već dostavljeni na Vašu e-mail adresu"
2. Pominje se članska kartica, ali se ona u praksi ne šalje
Pominje se nekakva članska kartica koje je ujedno i DinaCard, ali se ona u praksi mi nikada nije poslata (niti je želim), niti sam shvatio čemu služi.
3. Imaju pravo da automatski izdaju novu karticu bez zahteva/odobrenja korisnika (ako sam dobro razumeo)
"Član 6.
Prilikom učlanjivanja Član dobija člansku karticu i članski materijal, uz obavezu da prethodno uplati godišnju članarinu za odabrani članski paket pogodnosti.
Članska kartica AMSS je sa rokom važenja 3 godine i u tom periodu, član dobija samo karticu članskog paketa za koju je uplatio godišnju članarinu, kao i drugi članski materijal.
Nakon isteka roka iz prethodnog stava, AMSS će članu izdati novu Člansku karticu sa istim rokom važenja, ukoliko Član ne otkaže koriščenje kartice 30 dana pre isteka."
---
Pitanja:
- Koja je svrha te DinaCard AMSS kartice? Koje pare troši, kako se gleda stanje, kako se uplaćuje novac tamo?
- Da li šalju fizičke kartice uopšte kada se plati preko webshop-a?
- Da li je neko imao praktično iskustvo sa karticama, produženjem članstva i tim reizdavanjem (da li se automatski zadužuje za novu pretplatu bez obrazloženja)? Ništa mi tu nije jasno... samo sam hteo najobičnije osiguranje, nikakve kartice, članstvo, ponude, popuste i ostale zavrzlame me ne zanimaju.
- Koje drugo auto osiguranje (tj. pomoć na putu), preporučujete gde nema ovih nejasnih procedura od kojih me boli glava.
- Kada kažete „niko nije savršen“, Čak Noris to shvata kao uvredu
- Ameri su '45. razmišljali da pošalju Čak Norisa u Japan, ali su se opredelili za humaniju varijantu!
- Bog je hteo da stvori svet za deset dana, Čak Noris mu je dao sedam
- Ameri su '45. razmišljali da pošalju Čak Norisa u Japan, ali su se opredelili za humaniju varijantu!
- Bog je hteo da stvori svet za deset dana, Čak Noris mu je dao sedam