Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet

[ Pregleda: 176 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pacedinki
prokuplje

Član broj: 163454
*.dynamic.a1.rs.

icon Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet22.01.2026. u 16:47 - pre 1 dan i 18h
Postovani imao sam skoro kvar sa masimom za ves gde je posle 5 godina pukao krst ili spajder kako ga ko zove na masini. Popravka ne isplativa pa me zanima da nepravim ponovo isti gresku.
Interesuju me dva konkretna modela i oba se proizvode u Poljskoj indeside a Beko u Rumuniji pa predpostavljam da su bar malo kvalitetnije od Turskih i Kineskih?
Modeli su BEKO B1WFM2821WBEE i INDESIT BWE 71295X WSV EE.
Zamolio bih one koji su u ovoj problematici da kazu iskustva sa kvarovima najcescim za oba brenda
U napred hvlala

[Ovu poruku je menjao pacedinki dana 22.01.2026. u 22:40 GMT+1]

Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157

+2964 Profil

icon Re: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet23.01.2026. u 10:26 - pre 1 dan i 1h
Koju gresku ponovo da napravis?

Koju masinu si imao?
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1848 Profil

icon Re: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet23.01.2026. u 13:01 - pre 22h 32min
Turski Vestel koji se prodaje pod 100 raznih izmisljenih Brendova je sasvim solidna masina.

Ja imam VOX koja radi bez ikakvih problema 11 godina !

E sada nisam cuo nikoga da mu je pukao krst na bubnju.

U krajnjoj liniji vidim da je ceo bubanj nov sa krstom 7.000 din ? Pa ne vidim kako se popravka ne isplati.

U svakom slucaju treba paziti koliko se vesa stavlja u masinu. Ni preopteretiti pa da puca , ni praznu pa da landara.

Osim VOX ako neko ne voli ime, ima UNION, Koncar i ko zna jos koliko brendova po radnjama Vestelovih masina.

Odgovor na temu

pacedinki
prokuplje

Član broj: 163454
*.dynamic.a1.rs.

icon Re: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet23.01.2026. u 21:37 - pre 13h 57min
U pitanju je Koncar!
Bubanj sa krstom je 7900 +5000 ruke. Ok ako se nekome islati neka popravlja moje pitanje nije to vec sasvim drugo.
Zato Vas molim da se prebacimo na moje pitanje ako znate ili zelite da pomognete?

Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
109.93.188.*

+358 Profil

icon Re: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet24.01.2026. u 11:31 - pre 3min
Gledao sam ove dve što si postavio i ni jednu ti ne bi preporučio. Zašto, zato što su obe slične toj tvojoj Končar. Obe imaju tanke osovine, male ležajeve, slabe krstove-nosače bubnja, slabe-jeftine amortizere, što će prilikom prvog ozbiljnog pranja sa malo težim i većom količinom veša dovesti sigurno do oštećenja te mašine.

Ja bih ti preporučio neku mašinu koja ima centrifugu od 1.600 obrtaja i kapaciteta 1-10 Kg pranja jer takve mašine su mehanički veoma robusne i izdržljive a kapacitet pranja garantuje da će skoro svaki veš biti dobro opran i što je još važnije dobro ispran. Takodje nisu nešto basnoslovno skuplje.

Moj favorit je svakako Bosch serija 6 ili 8 ali to je jako skupo. Recuimo Hotpoint odlično pere ali je kvalitet izrade dosta niži pa samim tim i cena.

Dali ti je od pomoći boga pitaj.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Beko ili indesit ves masina- preporuka, mane i kvalitet

[ Pregleda: 176 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.