Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dva odlična videa o Bitcoinu

elitemadzone.org :: MadZone :: Dva odlična videa o Bitcoinu

[ Pregleda: 122 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
87.116.183.*

+1452 Profil

icon Dva odlična videa o Bitcoinu01.06.2026. u 00:47 - pre 10h 42min
Bitcoin i uopšte kriptpovalute su nepresušna tema u mnogim razgovorima o finansijama, ispričano je more argumenata i pro i contra, ali prošle nedelje su u razmaku od par dana izašla dva odlična videa o tome od poznatih i renomiranih autora u regionu.

Jedan je za a drugi protiv BTCa, pa je to lepa prilika da oni koji do sada nemaju svoje mišljenje o tom fenomenu osmisle sliku o njemu.

Odgovor na temu

Living Light

Član broj: 331540

+1281 Profil

icon Re: Dva odlična videa o Bitcoinu01.06.2026. u 06:13 - pre 5h 17min
2 odlicna videa, koja kod nekog

- produbljuju,

a kod nekog

- Rasvetljavaju,

tu "Piramidalnu PAPAZJANIJU" ( vido br.1, vreme: 9:57 sec)
-------

Kada budu u Poštanskoj Štedionici, davali Metalne bit-coincice, da mi čangrljaju po džepu,

i sa njima odem u mlekaru, pekaru, mesaru, i na obostrano zadovoljstvo (kupac-prodavac) kupujem-prodajem robu,

- Eee, tek cu onda, mozda da razmisljam o "Piramidalnoj Papazjaniji" kao plateznom sredstvu.

A do tada, a to ce biti Cirka oko ~2059.-e godine, ja cu biti na Novom Groblju,
i to uzdužno položen, ..ili mozda i vertikalno "nasadjen" zbog nedostatka mesta.

Odgovor na temu

mawop3

Član broj: 351838
2a06:1700:0:12:.*

icon Re: Dva odlična videa o Bitcoinu01.06.2026. u 08:11 - pre 3h 18min
Još jedna tema o bitkoinima, izgleda da nije dovoljno što imamo stalnu diskusiju. Ne znam šta ima više da se kaže, koju posluku porati? Grupa kladioničara umišlja da se bavi investicijama :) Suština bitkoina je da ljudi kupuju bitkoin da bi ga prodali skuplje i to je jedina stvar koja pokreće bitkoin. Da li će neko to nazvati tulipmanija, Ponzijeva, Jezdina i Dafinina šema ili nešto treće, manje je bitno. U svakom slučaju sistem se oslanja na teoriju veće budale. Meni ne bi smetalo to što se budale igraju. Novac će od jedne grupe budala preći kod druge i mene se to ne tiče. Smeta mi što troše ogromne količine energije za svoje gluposti. Džabe se naš Bora trudi da napravi efikasniji bojler, kada kripto kladioničari to sve pogore. Smeta mi i kada naiđem na bitkoin propovednika, pa me smara. Gori su od Jehovinih svedoka i uglavnom se ne može sa njima razumno razgovarati.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Dva odlična videa o Bitcoinu

[ Pregleda: 122 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.