Citat:
ivander:
rekoh za licnu upotrebu, od kila heroina bi mi mozda pripala malo muka

)))
Ako neko planira da se drogira do kraja zivota, onda mu je i kilogram malo, tako da se ne moze tako gledati. Covek jednostavno moze da kupi ceo kilogram, da bi dobio po nizoj ceni i da ne kupuje svakog dana, znaci bez ikakve namere da prodaje.
Znam da je pre nekoliko godina u nekom selu blizu Mionice (kod Valjeva), covek zasejao hektar marihuane

i tek kad su biljke prilicno izrasle, pored njive je naisao neko ko se razume dovoljno da prepozna sta je to. Naravno, privedu ga u policiju, i na pitanje sto je to trebalo njemu (inace postenom coveku), odgovorio je da mu se sin drogira, pa da vise ne placa tako skupo....

Na pitanje sto je zasejao ceo hektar, odgovorio je da ne planira da seje svake godine, vec sledece kukuruz, pa psenicu, tako da zalihe potraju barem 3 godine. Jos se bunio, kao, moja njiva, ima da sejem sta ja hocu, sta vi meni odredjujete kad necu da prodajem...

Policija je sigurno znala da govori istinu, tamo sigurno nije imao kome da proda, a malo je verovatno da bi doterao na zeleni venac...
drugim recima, neko moze da kupi kilogram samo za svoju upotrebu, a drugi moze da kupi 0.1g, preproda pa kupi opet...
Samo ti sinko (administratore) radi svoj posao.