19 god.
1)
Sta da kazem - paljevina je bila ali i prosla - nije to StarCraft pa da nikad ne zastari, jednostavno ima boljih stvari i MNOGO novijih i u stvar treba zakopati vec jednom.
Najvise smaraju klinci. 'Smorili su i Boga i narod'. Stupid Children.
2)
Volim da igram tu i tamo ali ni izbliza vise ne igram kao pre 3 godine - sada ga igram isto tako cesto kao i q3 i otprilike ih isto cenim - bilo pa proslo - moze jos da se odigra ali to vise nije to. Dakle mogu bez njega, ali nije narocito steteno pogotovo u minimalnim dozama u kojima ga ja igram, pa ne vidim zasto bi bez njega.
3)
Sa USP-om - bez mane, prva partija kao Counter - barem 1 kill. Kao terror uvek u prvoj kupujem USP i imam malo losiju prodju - jer ne kupim kevlar. JEDNOM mi se desio headshot & kill jednim metkom iz USP-a u skoli na de_Aztec-u verzija 1.4-1.5
4)
Sa puno para - Terror: Kalash, Kevlar & Helmet, He Granade, Flash x2 i Deser Eagle eventualno snipam, mada sam mnogo losiji u tome. CT: M4, USP, HE, Flash 2x, Kevlar & Helmet - eventualno snipam mada....
Sa malo para - Terror: prva partija USP, Inace ili USP ili Desert & Kevlar ili Deser ili Hekler. CT: isto samo sto u prvoj jos uzmem Kevlar (jer automatski dobijem USP)
5) SpellCaster u sustini. moj prvobitni je bio de_ira. Tako da ponekad bude jedno ponekad drugo, ponekad SpellCaster aka de_ira, ponekad SwearCaster, ponekad mortimer sui - ali najcesce i kad igram ozbiljno SpellCaster eventualno '[ATLA] SpellCaster'. ATLA: moj prvi i jedini klan - Another Three Letter Abrevation
6)
Klasican nisan - desna ruka igram i sa levom ako me mrzi da premestam dodje mu na isto.
7)
http://www.csnation.net/ - nekad bio - skidao sam tonu skinova za oruzje i sl. a sada ne znam.
Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.