Bio sam pre 2 godine u Bugarskoj u Sozopolu. Ako hocete zezanj, idite tamo. Cene prilicno pristupacne, mozes da jedes i pijes za sitne pare. Sto se tice plivanja, na isto zaboravite, jer je 90% mog boravka tamo more bilo izuzetno nemirno, tipa pazi tal...bljup.bljup.bljup....as. Znaci samo skakanje na talase.
Ima dosta diskoteka, pusta se svasta, ima i mesta sa zivom muzikom, tako da je provod ok. Bice vam super, osim ako ste dosli na odmor da se odmorite, citaj naspavate. U tom slucaju izaberite neko mirnije mesto. Put do tamo, hm... Pa ajde da kazemo da je ok, ali je dug u p.m. Znaci, nikad kraja. Pogotovo kad se prodje Sofija ka moru. Nikad kraja. Mada u dobrom drustvu, ne bi trebalo da bude problema. I da, ako idete kolima, kao sto je vec receno, cuvajte se panduracije. Pun ih je *urac. Znaci, kada sam ja isao, bilo je neko doba 3 izjutra, nabili su se u neki donji *ickovac, gde je ogranicenje 40, nigde zive duse, 7 kuca, ali 40. I samo pecaju. Znaci postujte ogranicenja. Ostace vam vise para za pivo i cevape!
Kad smo vec kod cevapa, obavezno probajte, ako vec niste, ali pazite koliko narucujete jer je jedan njihov cevap oko 100 grama. Mada kad se izmoris od plivanja i km,km, moze dosta da se pojede. I ima puno strankinja!
Vazna napomena: Ako idete preko agencije, otvorite cetvore oci u pogledu smestaja, jer su mene zeznuli kada sam isao, tako da nisam dobio ono sto sam platio, ali sam deo para prebio. Ali bolje da uopste ne dodjete u tu situaciju. Znaci oprez sa nashim shabanima!
U CG sam zadnji put bio pre 4 godin, u Boki. U Prcnju pored Kotora. Nije bilo loshe, ali je more tu i tamo bivalo puno nekih sapunica i sr***, i plaze bash nema, tj tu su samo ponte, ali je ok za uzivanciju, prilicno mirno. E jedino je put uzasan, barem meni bio, tada isao sa yugom 55, tako da zastavom nikako u Cg, ako hocete da se secate odmora, a ne toga kako ste skoro gurali vasu ljutu mashinu preko onih planincuga.
Grcka, zadnja, ali meni omiljena. Bio sam prosle godine, nauzivao sam se posteno. Bio sam u Leptokariji, otprilike za svakog ponesto. Jedino su cene kao u EU
. Mislim, cene su im nabudzene na primorju, ali ne bas preterano. Svi uglavnom ljubazni, put do tamo da kazemo, po meni najbolji, iako je Grdelicka klisura prilicno ***ebana za voznju, ali kako je nekada bilo, sada je super. Jedino sto vam treba viza, ali treba i za Bugarsku. I naravno puno je ceha, zapravo cehinja!
Eto toliko!