hm... interesantno... iskreno da li bi bilo tako iznenadjujuce da su se sami gadjali?
Da ne pricamo o tome zasto je rat dobar za amere (samo odgledajte farenhajt 9/11 i/ili upotrebite mozak) i pod pretpostavkom da talibanci nisu s*ebali stvar, koje su mogucnosti?
1) namerno su oborili .:nesto:. u zgradu
2) neki army-type misle ili dzet plane je slucajno uleteo (mada kako moze slucajno bas tako gadno da omasis i to tri puta??? jedino ako je prvo bilo slucajno, a druga dva namerno da bi prica bila uverljivija)
Jedan zanimljiv point. A zrtve u avionima? Koliko stotina ljudi je (sada vec moram da kazem navodno) navodno umrlo u avionima koji su navodno uleteli u zgrade (valjda je bilo 4 aviona sa ukupno 266 putnika i posade) i njihovim rodbinama? Valjda postoji neka lista poginulih u avionima koja se moze proveriti sa rodbinom (da li su oni stvarno putovali taj dan i sl.) to mora da su uradili novinari (ne zbog provere nego da dobiju touching story sve sa slikama ucviljene rodbine)... Sigurno je da je bilo mrtvih u fligth 93 (koji je pao u Pensilvaniji) - tacnije 38+7 (putnici+posada). A sta je sa ostala tri aviona? Jedino resenje koje meni pada na pamet ima veze sa cinjenicom da u Boeing 757 stane do 293 putnika a da je ukupno u cetiri leta bilo 266 putnika i posade (znaci da su avioni bili zesce prazni i kako je uopste moguce da u avionu za 293 putnika bude samo 38? da li je taj let uopste finansijski isplativ?) Pa da je ustvari jedini avion koji je nadjen imao pun kapacitet pa da su ga oborili a tela (ono sto je ostalo od njih) razbacali/sakrili/premestili ili niko nije ni pitao za tela.... mada kazu da je poginulo oko 33 clanova posade sto je mnogo za jedan avion (barem ja tako mislim). Sve u svemu - zanimljiv aspekt cele pricice.
Ja se ne razumem bog zna koliko u te stvari, pogotovo u to ko je kome uzimao kakve trake i kakve rupe prave avioni kada ulete u zgradu. Ne kazem da je ovo izmisljotina smisljena za conspiracy freakove (meni recimo je ovo jako privlacno and I wanna believe
) ali boze moj i zvanicna verzija i ovo su meni hear-say. Nit mnogu da licno potvrdim, nit je prilozen bilo koji vid dokaza koji se ne moze falsifikovati. Think about it. Ko potvrdjuje ovo navedeno? Video sam na nekom sajtu, i bilo je jako cool, ali na nekom drugom sajtu sam video da zivotinje pricaju i krvavo umiru, a opet su posle zive (JAKOOOO BANALAN I SMOR PRIMER, ALI IT MAKES MY POINT), itd. Samo hocu da kazem da ne treba to uzimati zdravo za gotovo kao boziju istinu, a da je neka detaljnija analiza po meni nemoguca (osim ako odemo u ameriku i sve istrazimo i potrosimo godinu+ dana samo na to).
Peace out & watch the skies
Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.